F Selah and The Spades trailer: Επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας στη νέα λυκειακή ταινία της Amazon - FilmBoy Selah and The Spades trailer: Επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας στη νέα λυκειακή ταινία της Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Selah and The Spades trailer: Επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας στη νέα λυκειακή ταινία της Amazon


    Μόλις μετά από ένα short, η πρώτη της feature ταινία επιλέχτηκε να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Sundance
    Πριν καλά καλά τη γνωρίσουμε, το όνομα της Tayarisha Poe μπήκε σε λίστες με τις πιο πολλά υποσχόμενες φωνές του ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά. 
    Οι κριτικές, κυρίως για το σενάριο της ταινίας ήταν πολύ καλές, όμως οι φωνές που γκρίνιαζαν για την κακή σκηνοθεσία, της έκοψαν τα φτερά, με το Selah and The Spades να καταλήγει απευθείας στη πλατφόρμα του Amazon
    Για να δούμε περί τίνος πρόκειται...



    Η ταινία μας βάζει στα άδυτα ενός elite κολεγίου της Pennsylvania. 
    Οι μαθητές του είναι χωρισμένοι σε πέντε φατρίες, με την Selah να είναι ηγέτιδα της δυνατότερης εξ αυτών, των Spades, ελέγχοντας το εμπόριο αλκοόλ και ναρκωτικών. 
    Η ώρα όμως της αποφοίτησης πλησιάζει και η Selah πρέπει να βρει τη διάδοχό της, όμως αντί για το μέχρι τώρα δεξί της χέρι, την Maxxie, επιλέγει ένα νέο κορίτσι που μόλις πήρε μεταγραφή στο σχολείο, την Paloma αναλαμβάνοντας την εκπαίδευσή της.

    Πρωταγωνιστούν οι Lovie Simone, Celeste O'Connor (Irreplaceable You), Jharrel Jerome (Moonlight) και ο Jesse Williams (Jacob's Ladder).

    Το Selah and the Spades θα ανέβει στη πλατφόρμα της Amazon στις 17 Απριλίου, ενώ ήδη υπάρχει στα σκαριά και μια σειρά-sequel. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Selah and The Spades trailer: Επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας στη νέα λυκειακή ταινία της Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top