F The Mustang trailer: Ο Matthias Schoenaerts θα δαμάσει άλογα στο επόμενο Sundance! - FilmBoy The Mustang trailer: Ο Matthias Schoenaerts θα δαμάσει άλογα στο επόμενο Sundance! - FilmBoy
  • Latest News

    The Mustang trailer: Ο Matthias Schoenaerts θα δαμάσει άλογα στο επόμενο Sundance!


    Ο Robert Redford μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία, αλλά συνεχίζει να δουλεύει πίσω από τη κάμερα.
    Εδώ κάνει την παραγωγή σε ένα δραματικό φιλμ με πρωταγωνιστή τον Matthias Schoenaerts που ολοένα και παίρνει ευκαιρίες τελευταία.

    Το The Mustang, σε σκηνοθεσία Laure de Clermont-Tonnerre, ακολουθεί έναν κρατούμενο στη φυλακή της Νεβάδα, ο οποίος υποχρεώνεται να συμμετάσχει σε ένα ειδικό πρόγραμμα "υπαίθριας συντήρησης" που ειδικεύεται στην εξημέρωση άγριων αλόγων, υπό την επίβλεψη ενός βετεράνου εκπαιδευτή (Bruce Dern) και τη βοήθεια ενός πρώην συγκρατούμενού του (Jason Mitchell). 
    Και στη διαδικασία αυτή, θα μάθει να ‘δαμάζει’ και τον εαυτό του.

    Αυτό που κάνει μπαμ στο επίσημο trailer που έδωσε στη κυκλοφορία η Focus Features είναι η έντονα συγκινησιακή ερμηνεία του Schoenaerts, ενός εντυπωσιακού ηθοποιού που έγινε γνωστός στο διεθνή κοινό με το Bullhead το 2011 και σταρ με το Rust and Bone το 2012.

    Η σκηνοθέτης Laure de Clermont-Tonnerre, η οποία συνέγραψε το σενάριο μαζί με τους Mona Fastvold και Brock Norman Brock, είναι επίσης ένα υποσχόμενο ταλέντο που κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το The Mustang, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance το επόμενο έτος.

    Το The Mustang θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες της Αμερικής στις 15 Μαρτίου 2019.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mustang trailer: Ο Matthias Schoenaerts θα δαμάσει άλογα στο επόμενο Sundance! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top