F Mank trailer: Ο Gary Oldman τσακώνεται με τον Orson Welles για τον "Πολίτη Κέιν" στη νέα ταινία του David Fincher - FilmBoy Mank trailer: Ο Gary Oldman τσακώνεται με τον Orson Welles για τον "Πολίτη Κέιν" στη νέα ταινία του David Fincher - FilmBoy
  • Latest News

    Mank trailer: Ο Gary Oldman τσακώνεται με τον Orson Welles για τον "Πολίτη Κέιν" στη νέα ταινία του David Fincher



    Λίγο το γεγονός ότι η τελευταία του ταινία, το Gone Girl ήταν imho όχι απλά η χειρότερη της καριέρας του αλλά αφόρητα εκνευριστική, λίγο το ότι έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια από τότε με τον γνωστό σκηνοθέτη αυτό το διάστημα να κάνει βεντετισμούς αποχωρώντας από το ένα project μετά το άλλο, ο David Fincher έχει βγει από τη λίστα των δημιουργών που περιμένω τη νέα τους ταινία με ανυπομονησία.

    Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει μία -έστω συγκρατημένη- αισιοδοξία για το νέο του φιλμ με τίτλο Mank, ένα βιογραφικό δράμα για τη σχέση του σεναριογράφου Herman J. Mankiewicz με τον Orson Welles για τη συγγραφή του Citizen Kane.

    Το στόρι έχει ξαναζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη το 1999 στο βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα RKO 281, ενώ ενδιαφέρον trivia αποτελεί το γεγονός πως το σενάριο του Mank γράφτηκε μόλις λίγα χρόνια αργότερα από τον πατέρα του σκηνοθέτη Jack Fincher, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή αμέσως μετά.

    Πρωταγωνιστούν οι Gary Oldman (Darkest Hour), Tom Burke (The Invisible Woman), Amanda Seyfried (First Reformed), Lily Collins (Inheritance), Tuppence Middleton (Downton Abbey) και Charles Dance (Godzilla: King of the Monsters).

    Το Mank θα έχει μια σύντομη κινηματογραφική διανομή στις 19 Νοεμβρίου και δυο εβδομάδες αργότερα θα ανέβει στο Netflix
    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mank trailer: Ο Gary Oldman τσακώνεται με τον Orson Welles για τον "Πολίτη Κέιν" στη νέα ταινία του David Fincher Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top