F Your Honor trailer: Ο Bryan Cranston ξεκινάει πόλεμο με τη μαφία για να αθωώσει το γιο του, στη νέα μίνι-σειρά του Showtime - FilmBoy Your Honor trailer: Ο Bryan Cranston ξεκινάει πόλεμο με τη μαφία για να αθωώσει το γιο του, στη νέα μίνι-σειρά του Showtime - FilmBoy
  • Latest News

    Your Honor trailer: Ο Bryan Cranston ξεκινάει πόλεμο με τη μαφία για να αθωώσει το γιο του, στη νέα μίνι-σειρά του Showtime


    Παρότι η κινηματογραφική του καριέρα δεν πάει κι άσχημα, ο Bryan Cranston (Breaking Bad) δικαιολογημένα δε διστάζει να λοξοκοιτάζει πίσω στο μέσο μέσα από το οποίο έγινε ουσιαστικά διάσημος, επιστρέφοντας για να πρωταγωνιστήσει στη μίνι-σειρά του Showtime, Your Honor.

    Εκεί υποδύεται τον Michael Desiato, έναν αξιοσέβαστο δικαστή της Νέας Ορλεάνης η ζωή του οποίου έρχεται τα πάνω-κάτω όταν ο νεαρός γιος του χτυπάει με το αμάξι του και σκοτώνει έναν άνδρα. 
    Παρά τη θέση του, ο Michael δε θέλει να δει το γιο του στη φυλακή και κάνει ότι μπορεί για να σβήσει τα ίχνη του, όμως για κακή του τύχη, το θύμα είναι γιος ενός μεγαλομαφιόζου που δεν σκοπεύει να αφήσει τον ένοχο ατιμώρητο.

    Το Your Honor είναι βασισμένο σε ισραηλινή σειρά, με τον Βρετανό Peter Moffat (Criminal Justice) να αναλαμβάνει τη διασκευή.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Michael Stuhlbarg (Boardwalk Empire), Carmen Ejogo (True Detective), Isiah Whitlock Jr (The Good Cop), Hope Davis (Wayward Pines), Sofia Black-D'Elia (The Night Of) και Hunter Doohan (Truth Be Told).

    Το Your Honor θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Your Honor trailer: Ο Bryan Cranston ξεκινάει πόλεμο με τη μαφία για να αθωώσει το γιο του, στη νέα μίνι-σειρά του Showtime Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top