F Freaky trailer: Η κλασσική body-swapping ιδέα παίρνει μια... φρικιαστικά αστεία τροπή από το σκηνοθέτη των Happy Death Day! - FilmBoy Freaky trailer: Η κλασσική body-swapping ιδέα παίρνει μια... φρικιαστικά αστεία τροπή από το σκηνοθέτη των Happy Death Day! - FilmBoy
  • Latest News

    Freaky trailer: Η κλασσική body-swapping ιδέα παίρνει μια... φρικιαστικά αστεία τροπή από το σκηνοθέτη των Happy Death Day!



    Το παιδικό βιβλίο Freaky Friday της Mary Rodgers έχει εμπνεύσει ουκ ολίγες ταινίες σε σημείο που το body-swapping ως μέσο αφήγησης έχει καταντήσει κλισέ. 
    Γι' αυτό και ο Christopher Landon, σκηνοθέτης των Happy Death Day, αποφάσισε να του δώσει ένα μικρό...αιματοβαμμένο twist!

    Η δεκαεπτάχρονη Millie προσπαθεί να γλυτώσει από τη μοχθηρία των δημοφιλών συμμαθητών της. 
    Όταν όμως γίνεται η ίδια στόχος του Blissfield Butcher, του serial killer της πόλης, τα σχολικά της προβλήματα θα πάψουν να την απασχολούν. 
    Όταν το μυστηριώδες αρχαίο στιλέτο του Χασάπη προκαλεί την ανταλλαγή σωμάτων ανάμεσα στον ίδιο και τη Millie, η νεαρή μαθήτρια ανακαλύπτει ότι έχει 24 ώρες να ανακτήσει το σώμα της, προτού η αλλαγή γίνει μόνιμη. 
    Με τη βοήθεια των πιστών της φίλων, η Millie τρέχει να προλάβει να αντιστρέψει την κατάρα, την ίδια ώρα που ο Χασάπης ανακαλύπτει ότι το εφηβικό, γυναικείο σώμα είναι η τέλεια ασπίδα για να σπείρει τον θάνατο ανενόχλητος.

    Συνεχίζοντας στο γνωστό comedy horror ύφος, το Freaky δεν πρόκειται να μπει στα all time classics του είδους αλλά σίγουρα θα διασκεδάσει την αιμοδιψή πιτσιρικαρία που -αν η κατάσταση βελτιωθεί- θα έχει την ευκαιρία να το δει στις αίθουσες στις αρχές Δεκεμβρίου.

    Πρωταγωνιστούν οι Kathryn Newton (Detective Pikachu) και Vince Vaughn (Dragged Across Concrete)
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Freaky trailer: Η κλασσική body-swapping ιδέα παίρνει μια... φρικιαστικά αστεία τροπή από το σκηνοθέτη των Happy Death Day! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top