F Detective Pikachu trailer: Ο Ryan Reynolds δανείζει τη φωνή του στη live-action ταινία του μικρού Pokemon - FilmBoy Detective Pikachu trailer: Ο Ryan Reynolds δανείζει τη φωνή του στη live-action ταινία του μικρού Pokemon - FilmBoy
  • Latest News

    Detective Pikachu trailer: Ο Ryan Reynolds δανείζει τη φωνή του στη live-action ταινία του μικρού Pokemon


    Δε ξέρω αν είχα γεννηθεί 3-4 χρόνια αργότερα, αν ήμουν και εγώ στις στρατιές των φανατικών οπαδών του Pikachu και αυτών των περίεργων πολύχρωμων πλασμάτων που εδώ και δυο δεκαετίες πλημμυρίζουν το τόπο με βιντεοπαιχνίδια, σειρές κινουμένων σχεδίων και δε ξέρω 'γω τι άλλο. 

    Επειδή όμως δεν γεννήθηκα με αυτή τη καθυστέρηση, τα Pokemon μου ήταν πάντοτε κάτι ιδιαίτερα μισητό, κάτι σιχαμένα και κακόγουστα πλασματάκια για χάρη των οποίων τα κανάλια της εποχής έκοψαν τους ThunderCats, τον Kabamaru και τα Merrie Melodies και μας ανάγκασαν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου να κλείνουμε τη τηλεόραση! 
    Άκου εκεί πράγματα!

    Όπως ίσως καταλάβατε, δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στο franchise, όμως εκεί που φάνηκαν να χάνονται στη λήθη, ήρθε αυτό το ακατονόμαστο Pokemon Go και τα ξανάκανε μόδα (για 2-3 βδομάδες), με την Legendary να σπεύδει να την εκμεταλλευτεί και να μας παρουσιάζει την πρώτη live-action ταινία με τίτλο Detective Pikachu.

    Η ταινία δε βασίζεται στη "κεντρική" σειρά Pokemon, αλλά σε ένα βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε για τις φορητές παιχνιδομηχανές πριν λίγα χρόνια. 

    Σε αυτή την ιστορία, ο Tim, ένας αποτυχημένος εκπαιδευτής Pokemon και γιος του θρυλικού ντετέκτιβ Harry Goodman, αναλαμβάνει να βρει τον εξαφανισμένο πατέρα του με τη βοήθεια του παλιού του συνεργάτη, ντετέκτιβ Pikachu.

    Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) με τον Rob Letterman (Goosebumps), με τον δεύτερο να βρίσκεται και στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Ειλικρινά, δεν είχα κανένα σκοπό να ασχοληθώ με τη ταινία αν τη φωνή του στον Pikachu δεν δάνειζε ο Ryan Reynolds

    Και εκεί που πατάω play στο trailer, ξαφνικά ακούω αυτό το πλασματάκι να μιλάει σαν τον Deadpool
    Μπορεί να λείπουν τα μπινελίκια, αλλά η χροιά της φωνής και το ύφος του χιούμορ είναι ακριβώς το ίδιο, με το αποτέλεσμα να είναι ελαφρώς σχιζοφρενικό.

    Το Detective Pikachu θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάιο. 

    Καλά να περάσετε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Detective Pikachu trailer: Ο Ryan Reynolds δανείζει τη φωνή του στη live-action ταινία του μικρού Pokemon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top