F Archenemy trailer: Ο Joe Manganiello είναι ένας εξωγήινος υπερήρωας χωρίς δυνάμεις! - FilmBoy Archenemy trailer: Ο Joe Manganiello είναι ένας εξωγήινος υπερήρωας χωρίς δυνάμεις! - FilmBoy
  • Latest News

    Archenemy trailer: Ο Joe Manganiello είναι ένας εξωγήινος υπερήρωας χωρίς δυνάμεις!



    Οι πιθανότητες να ξαναφορέσει τη στολή του Deathstroke όλο και μειώνονται, με τον Joe Manganiello να βγάζει το άχτι του στο Archenemy υποδυόμενος έναν υπερήρωα χωρίς υπερδυνάμεις!

    Ο Max Fist είναι ένας εξωγήινος παντοδύναμος πολεμιστής που χωρίς να το θέλει, ταξίδεψε στις διαστάσεις και έπεσε στη Γη. 
    Για κακή του τύχη στο πλανήτη μας δεν υπάρχει η πηγή των δυνάμεών του, με τον Max να ζει ως άστεγος προσπαθώντας να βρει τρόπο να επιστρέψει. 
    Σε μια τυχαία συνάντηση, ο Max γνωρίζει τον Hamster, έναν έφηβο που έχει μπλεχτεί με μια επικίνδυνη συμμορία, με τον αδύναμο ήρωα να μην έχει άλλη επιλογή παρά να επέμβει.

    Το Archenemy είναι η νέα ταινία του Adam Egypt Mortimer (Daniel Isn't Real) και συμπρωταγωνιστούν οι Skylan Brooks (The Darkest Minds), Zolee Griggs (Wu-Tang: An American Saga) και Glenn Howerton (The Hunt).

    Στις (Αμερικάνικες) αίθουσες και vod στις αρχές Δεκεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Archenemy trailer: Ο Joe Manganiello είναι ένας εξωγήινος υπερήρωας χωρίς δυνάμεις! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top