F Black Bear trailer: Η φιλοξενούμενη Aubrey Plaza κάνει άνω κάτω τη ζωή ενός ζευγαριού στο νέο δραματικό θρίλερ - FilmBoy Black Bear trailer: Η φιλοξενούμενη Aubrey Plaza κάνει άνω κάτω τη ζωή ενός ζευγαριού στο νέο δραματικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Black Bear trailer: Η φιλοξενούμενη Aubrey Plaza κάνει άνω κάτω τη ζωή ενός ζευγαριού στο νέο δραματικό θρίλερ



    Μετά την τέρμα λανθασμένη επιλογή να υποδυθεί την ανυποψίαστη μητέρα στο τραγικό reboot του Child's Play, η Aubrey Plaza επιστρέφει σε έναν νέο weird ρόλο, απ\ αυτούς που της ταιριάζουν γάντι.

    Στο Black Bear υποδύεται μια αποτυχημένη ηθοποιό turned σκηνοθέτιδα που βρίσκεται σε δημιουργικό αδιέξοδο και φιλοξενείται από ένα άγνωστό της ζευγάρι σε έναν παραλίμνιο εξοχικό προσπαθώντας να βγει απ' αυτό. 
    Το ζευγάρι προσπαθεί να την διασκεδάσει, όμως στη παρέα δεν αργεί να μπει η υποψία, η ζήλια, η παράνοια και το πράγμα πάει κατά διαόλου!

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Lawrence Micahel Levine (Wild Canaries) και συμπρωταγωνιστούν οι Sarah Gadon (American Woman) και Christopher Abbott (Vox Lux).

    Το Black Bear έκανε πρεμιέρα στο Sundance κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές, και τον Δεκέμβριο θα βγει απευθείας σε vod. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Bear trailer: Η φιλοξενούμενη Aubrey Plaza κάνει άνω κάτω τη ζωή ενός ζευγαριού στο νέο δραματικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top