F The Dark and the Wicked trailer: Κάτι σκοτεινό στοιχειώνει την Marin Ireland στο νέο θρίλερ του Bryan Bertino - FilmBoy The Dark and the Wicked trailer: Κάτι σκοτεινό στοιχειώνει την Marin Ireland στο νέο θρίλερ του Bryan Bertino - FilmBoy
  • Latest News

    The Dark and the Wicked trailer: Κάτι σκοτεινό στοιχειώνει την Marin Ireland στο νέο θρίλερ του Bryan Bertino


    Το ντεμπούτο του στο The Strangers μας έδωσε πολλές υποσχέσεις, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Bryan Bertino που φέτος επιστρέφει με το νέο θρίλερ τρόμου The Dark and the Wicked.

    Σε μια απομονωμένη φάρμα, ένας ηλικιωμένος άνδρας ζει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, με την σύζυγό του να προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θρήνο. 
    Για να τη βοηθήσουν, έρχονται τα δύο παιδιά της, η Louise και ο Michael όμως η γυναίκα που βρίσκουν δεν είναι αυτή που περίμεναν, αφού κάτι πραγματικά απόκοσμο μοιάζει να στοιχειώνει τη μητέρα τους... και δεν είναι το πένθος. 
    Όσο παραμένουν στη φάρμα, τα ίδια "συμπτώματα" αρχίζουν να εμφανίζουν και οι ίδιοι και είναι πια σίγουρο πως κάτι διαβολικό έχει βάλει στο στόχο την οικογένειά τους.

    Πρωταγωνιστούν οι Marin Ireland (The Miseducation of Cameron Post), Michael Abbott Jr (Loving), Xander Berkeley (Allegiant) και η Julie Oliver-Touchstone.

    Το The Dark and the Wicked θα βγει ταυτόχρονα σε περιορισμένη διανομή στις αμερικάνικες αίθουσες και σε vod στις αρχές Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dark and the Wicked trailer: Κάτι σκοτεινό στοιχειώνει την Marin Ireland στο νέο θρίλερ του Bryan Bertino Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top