F Percy trailer: Ο αγρότης Christopher Walken τα βάζει με τους κολοσσούς στο ενδιαφέρον βιογραφικό δράμα - FilmBoy Percy trailer: Ο αγρότης Christopher Walken τα βάζει με τους κολοσσούς στο ενδιαφέρον βιογραφικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Percy trailer: Ο αγρότης Christopher Walken τα βάζει με τους κολοσσούς στο ενδιαφέρον βιογραφικό δράμα



    Το 1997 ο Percy Schmeiser, ένας 70χρονος αγρότης από το Saskatchewan του Καναδά βρήκε στα όρια του χωραφιού του μερικούς βλαστούς κανόλας, τους οποίος και ψέκασε μαζί με τα υπόλοιπα παράσιτα ώστε να σπείρει τους δικούς του σπόρους που κρατάει από σπορά σε σπορά. 
    Για κακή του τύχη, αυτοί οι βλαστοί επέζησαν και πολλαπλασιάστηκαν, με αποτέλεσμα οι σπόροι τους να βρεθούν μεταξύ εκείνων που ο Schmeiser μάζεψε για τη σπορά της επόμενης χρονιάς. 
    Όπως αποδείχτηκε αυτά τα φυτά ήταν ιδιοκτησίας της Monsanto, ενός κολοσσού στο τομέα της αγροβιομηχανίας, η οποία και ανακάλυψε αυτό το γεγονός, μηνύοντας τον Schmeiser, οδηγώντας τον σε μια πολυετή δικαστική μάχη που τον ανέδειξε σε σύμβολο των αγροτών κατά των αντιστοίχων εταιριών.

    Αυτή την αληθινή ιστορία αναλαμβάνει να κάνει παγκοσμίως γνωστή η νέα ταινία Percy με τους Christopher Walken (The War with Grandpa), Christina Ricci (10 Things We Should Do Before We Break Up), Zach Braff (Wish I Was Here), Luke Kirby (Glass), Adam Beach (The New Mutants) και Martin Donovan (Tenet).

    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον έμπειρο τηλεοπτικό ηθοποιό Clark Johnson που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει τις δυνάμεις του και πίσω από τη κάμερα.

    Το Percy έχει προς το παρόν περιοριστεί σε φεστιβάλ του Καναδά και από τον Οκτώβριο θα βγει στις αίθουσες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Percy trailer: Ο αγρότης Christopher Walken τα βάζει με τους κολοσσούς στο ενδιαφέρον βιογραφικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top