F Wish I Was Here trailer: Ο Zach Braff σκηνοθετεί υπέροχα! - FilmBoy Wish I Was Here trailer: Ο Zach Braff σκηνοθετεί υπέροχα! - FilmBoy
  • Latest News

    Wish I Was Here trailer: Ο Zach Braff σκηνοθετεί υπέροχα!


    Μετά την μεγάλη καμπάνια της ταινίας στο Kickstarter, o Zach Braff κατάφερε και φέρνει στην μεγάλη οθόνη τη νέα του δημιουργία Wish I Was Here.

    Να θυμίσω, πως πέρσι στο Kickstarter, ζήτησε $2 εκατομμύρια για τις ανάγκες της ταινίας και σε λιγότερο από μια εβδομάδα κατάφερε να μαζέψει πολλά περισσότερα, έχοντας στο πλευρό του πάνω από 30 χιλιάδες χορηγούς!


    Η νέα του ταινία, γραμμένη από τον ίδιο και τον αδερφό του Adam, εστιάζει στον Έινταν Μπλουμ (Braff), έναν τριανταπεντάρη άντρα που βρίσκεται σ’ ένα σημαντικό και κρίσιμο  σταυροδρόμι, και αναγκάζεται να επανεξετάσει τη ζωή του, την καριέρα του αλλά και την οικογένεια του.


    Όταν λοιπόν ο πατέρας του (Mandy Patinkin) αρρωσταίνει και δεν μπορεί να στηρίξει τα σχολικά έξοδα των εγγονών του (Pierce Gagnon και Joey King), ο Έινταν Μπλουμ και η σύζυγος του (Kate Hudson) φτάνουν σε αδιέξοδο.
     

    Έτσι λοιπόν, ο Έινταν αναγκάζεται να διδάξει αυτός  τα παιδιά του, πράγμα δύσκολο, αφού ο ίδιος αδυνατεί να αφήσει την παιδικότητα του, αλλά και τον φανταστικό του φίλο Space-Knight (δημιούργημα  της παιδικής του ηλικίας).
     

    Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Sundance Film Festival και θα προβληθεί στις αίθουσες της Αμερικής από  25 Ιουλίου.
    Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο νέο trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.


    Δέσποινα Καραγεώργη.


    Wish I Was Here trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wish I Was Here trailer: Ο Zach Braff σκηνοθετεί υπέροχα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top