F Words on Bathroom Walls trailer: Η AnnaSophia Robb είναι η φωνή στο μυαλό του σχιζοφρενούς Charlie Plummer! - FilmBoy Words on Bathroom Walls trailer: Η AnnaSophia Robb είναι η φωνή στο μυαλό του σχιζοφρενούς Charlie Plummer! - FilmBoy
  • Latest News

    Words on Bathroom Walls trailer: Η AnnaSophia Robb είναι η φωνή στο μυαλό του σχιζοφρενούς Charlie Plummer!



    Μπορεί πια να μη σπάνε ταμεία όπως κάποτε, όμως οι young-adult ταινίες με λίγο fantasy και μπόλικο κλάμα πάντα βρίσκουν το κοινό τους.



    Το Words on Bathroom Walls είναι η νέα παραγωγή της LD Entertainment με τον Nick Naveda (Say You Will) να διασκευάζει την ομότιτλη νουβέλα της Julia Walton και να μας συστήνει τον Adam, ένα τυπικό έφηβο που βλέπει τα σχέδια για τη ζωή του να καταστρέφονται όταν διαγιγνώσκεται με σχιζοφρένεια, με την ιδιαιτερότητα πως η φωνή που ακούει στο κεφάλι, στη περίπτωσή του έχει και σώμα. 
    Αφού αποβάλλεται από το παλιό σχολείο του, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή κρατώντας τη πάθησή του του κρυφή, με τον έρωτα με την όμορφη Maya να τον κάνει επιτέλους να ανοιχτεί.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε ο Thor Freudenthal (Percy Jackson: Sea of Monsters) και πρωταγωνιστούν οι Charlie Plummer (The Clovehitch Killer), AnnaSophia Robb (Down a Dark Hall), Taylor Russell (Escape Room), Molly Parker (1922), Walton Goggins (Ant-Man and the Wasp) και Andy Garcia (Mamma Mia! Here We Go Again).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Words on Bathroom Walls trailer: Η AnnaSophia Robb είναι η φωνή στο μυαλό του σχιζοφρενούς Charlie Plummer! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top