F El Chicano trailer: Λατίνος σκοτεινός ιππότης στους δρόμους του Λος Άντζελες! - FilmBoy El Chicano trailer: Λατίνος σκοτεινός ιππότης στους δρόμους του Λος Άντζελες! - FilmBoy
  • Latest News

    El Chicano trailer: Λατίνος σκοτεινός ιππότης στους δρόμους του Λος Άντζελες!


    Όλοι χρειαζόμαστε να πιστεύουμε σε έναν ήρωα. 
    Ο έμπειρος stuntman και stunt coordinator Ben Hernandez Bray πάντα είχε μια αδυναμία στον Batman, όμως του ήταν αδύνατο να ταυτιστεί με την περσόνα του λευκού πλούσιου με την hi-tech σπηλιά και τον μπάτλερ. 
    Με τη βοήθεια του καλού του φίλου Joe Carnahan (The Grey), αποφάσισε να παρουσιάσει τον δικό του ήρωα, έναν ήρωα για τους ανθρώπους της γειτονιάς του, τον El Chicano.

    Κεντρικός ήρωας είναι ο ντετέκτιβ Diego Hernandez, που αναλαμβάνει να ερευνήσει ένα καρτέλ ναρκωτικών, το οποίο συνδέεται με το θάνατο του αδερφού του. 

    Το εν λόγω καρτέλ έχει μετατρέψει τους δρόμους του ανατολικού Λος Άντζελες σε πεδίο μάχης και η αστυνομία δε μοιάζει ούτε να μπορεί ούτε να ενδιαφέρεται να τους σταματήσει. 
    Διχασμένος μεταξύ καθήκοντος και και δικαιοσύνης, ο Hernandez αναβιώνει τον θρυλικό εκδικητή El Chicano, αφήνει το σήμα του, φοράει τη μάσκα και αναλαμβάνει δράση.

    Ο Bray έχει πραγματικά μεγάλη εμπειρία στα stunts, κάτι που εγγυάται εντυπωσιακές σκηνές δράσης, όμως ως σκηνοθέτης, πίσω από τη κάμερα έχει κάτσει μονάχα σε κάποια τηλεοπτικά επεισόδια των σειρών του Arrowverse, έτσι είναι λογικό να κρατάμε μικρό καλάθι για τις ικανότητές τους.

    Πρωταγωνιστούν οι Raúl Castillo (Unsane), George Lopez (The Spy Next Door), Aimee Garcia (RoboCop) και Kate del Castillo (The 33).

    Το El Chicano θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις αρχές Μαΐου, ώστε να συμπέσει με τη μεξικάνικη γιορτή του Cinco de Mayo. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: El Chicano trailer: Λατίνος σκοτεινός ιππότης στους δρόμους του Λος Άντζελες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top