F I Used to Go Here trailer: Η Gillian Jacobs παραμεγάλωσε (;) για να επιστρέψει στο κολέγιο! - FilmBoy I Used to Go Here trailer: Η Gillian Jacobs παραμεγάλωσε (;) για να επιστρέψει στο κολέγιο! - FilmBoy
  • Latest News

    I Used to Go Here trailer: Η Gillian Jacobs παραμεγάλωσε (;) για να επιστρέψει στο κολέγιο!



    Με αφορμή τη προσεχή digital διανομή της, στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer της νέας κομεντί I Used to Go Here με την Gillian Jacobs (Life of the Party).



    Στη συνεργασία της με την σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα Kris Rey (Unexpected) υποδύεται την Kate, μια 35άρα συγγραφέα που ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο, κάτι για το οποίο είναι φυσικά περήφανη, αλλά η υπόλοιπη ζωή της μάλλον δεν προχώρησε όπως περίμενε. 
    Μια πρόσκληση από το κολέγιο όπου φοίτησε για να το παρουσιάσει, την επιστρέφει στα παλιά της λημέρια, αναζωπυρώνοντας τον ανομολόγητο έρωτα με τον παλιό καθηγητή της, κάνοντας ταυτόχρονα παρέα με ένα τσούρμο κολεγιόπαιδα που της θυμίζουν τον παλιό της εαυτό.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Jemaine Clement (What We Do in the Shadows) και Zoe Chao (Where'd You Go, Bernadette).

    Το I Used to Go Here θα κυκλοφορήσει σε digital στα μέσα Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Used to Go Here trailer: Η Gillian Jacobs παραμεγάλωσε (;) για να επιστρέψει στο κολέγιο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top