F The Old Guard trailer: Η αθάνατη Charlize Theron και η παρέα της προστατεύουν την ανθρωπότητα στη νέα περιπέτεια του Netflix - FilmBoy The Old Guard trailer: Η αθάνατη Charlize Theron και η παρέα της προστατεύουν την ανθρωπότητα στη νέα περιπέτεια του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Old Guard trailer: Η αθάνατη Charlize Theron και η παρέα της προστατεύουν την ανθρωπότητα στη νέα περιπέτεια του Netflix


    Παρότι στη καριέρα της έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες με σήμα κατατεθέν την εξωφρενική δράση, τη τελευταία φορά που η Charlize Theron υποδύθηκε μια comic-book ηρωίδα με υπερδυνάμεις ήταν το Æon Flux (ναι, ξέρω υπήρξε και το Hancock αλλά εκεί είχε μικρή συμμετοχή) και όλοι θυμόμαστε και μάλλον θέλουμε να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα. 
    Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η Νοτιοαφρικανίδα ηθοποιός είπε να το ξαναδοκιμάσει με το The Old Guard...



    Η αιωνιότητα είναι δύσκολη υπόθεση. 
    Με αρχηγό την πολεμίστρια Andy, μια μυστική αδιάσπαστη ομάδα μισθοφόρων, οι οποίοι για έναν μυστηριώδη λόγο είναι αθάνατοι, πολεμούν εδώ και αιώνες για να προστατεύσουν τον κόσμο των θνητών. 
    Όταν όμως επιστρατεύονται σε μια επείγουσα αποστολή, οι μοναδικές τους ικανότητες γίνονται ξαφνικά γνωστές και η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Andy και της Nile, της νεότερης πολεμίστριας, για να εξαλείψει την απειλή εκείνων που προσπαθούν με κάθε μέσο να αναπαράξουν και να εκμεταλλευτούν εμπορικά τη δύναμή της.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ του Greg Rucka (Whiteout), ο οποίος έχει γράψει και τη σεναριακή διασκευή, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε την Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights). 
    Συμπρωταγωνιστούν οι KiKi Layne (If Beale Street Could Talk), Marwan Kenzari (Aladdin), Matthias Schoenaerts (The Mustang), Luca Marinelli (They Call Me Jeeg) και ο Chiwetel Ejiofor (Maleficent: Mistress of Evil).

    Δε θέλω να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος αλλά το γεγονός πως μια (σχετικά) big-budget παραγωγή της Skydance, με ένα τέτοιο cast κατέληξε στο Netflix, αντί για την Paramount που είναι ο συνήθης διανομέας της, ίσως κάτι λέει. 
    Οι ελπίδες για κάτι καλύτερο από ένα υπερφυσικό 6 Underground μάλλον είναι λίγες, κάτι που φαίνεται και απ' το trailer.

    Η Παλιά Φρουρά θα ανέβει στη πλατφόρμα στις 10 Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Old Guard trailer: Η αθάνατη Charlize Theron και η παρέα της προστατεύουν την ανθρωπότητα στη νέα περιπέτεια του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top