F Followed trailer: Εσείς θα περνούσατε μια νύχτα σε ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο για μερικά likes; - FilmBoy Followed trailer: Εσείς θα περνούσατε μια νύχτα σε ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο για μερικά likes; - FilmBoy
  • Latest News

    Followed trailer: Εσείς θα περνούσατε μια νύχτα σε ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο για μερικά likes;


    Μετά από μια δυνατή φεστιβαλική περιοδεία που του έφερε βραβεία και πολύ καλές κριτικές, το Followed ήταν έτοιμο να βγει στις αίθουσες της Αμερικής το περασμένο Απρίλιο, όμως ο CoViD-19 του έκοψε τη φόρα. 
    Όχι για πολύ όπως φαίνεται αφού η λύση βρέθηκε, με τη ταινία να κάνει πρεμιέρα στο τέλος του μήνα στα drive-in cinemas!

    Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Elisa Lam, μιας Καναδής φοιτήτριας που το 2013 βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρή μέσα στη δεξαμενή, στη ταράτσα ενός ξενοδοχείου με τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατό της να του δίνουν μια paranormal χροιά που, όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.



    Το σενάριο του Todd Klick μας συστήνει τον Mike, έναν social media influencer γνωστό ως "DropTheMike" που λαμβάνει μια μεγάλη χορηγία που του δίνει τη δυνατότητα για μεγαλώσει το κανάλι του. 
    Για να τη πάρει πρέπει να περάσει ένα βράδυ σε ένα από τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία της Αμερικής προσφέροντας στους ακολούθους του μια συναρπαστική εμπειρία σε live-streaming. 
    Η βραδιά ξεκινάει ως μια διασκεδαστική τουρ όμως τον οδηγεί σε μια πραγματική κόλαση. 
    Που θα σταματήσει για μερικά ακόμα likes;

    Σκηνοθετεί ο πρωτοεμφανιζόμενος Antoine Le και πρωταγωνιστεί ο Matthew Solomon (Ballers).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Followed trailer: Εσείς θα περνούσατε μια νύχτα σε ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο για μερικά likes; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top