F The Alienist trailer: Έρχεται η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά μυστηρίου του Cary Fukunaga - FilmBoy The Alienist trailer: Έρχεται η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά μυστηρίου του Cary Fukunaga - FilmBoy
  • Latest News

    The Alienist trailer: Έρχεται η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά μυστηρίου του Cary Fukunaga


    Ανακοινωθείσα το μακρινό 2015, η νέα πολυαναμενόμενη σειρά The Alienist είναι έτοιμη και περιμένει τη προσεχή πρεμιέρα της στο TNT.

    Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Caleb Carr, η σειρά μας πάει στη Νέα Υόρκη του 1896 όπου μετά από μια σειρά βίαιων δολοφονιών νεαρών πόρνων, ο ιατροδικαστικός ψυχολόγος Laszlo Kreizler, ο δημοσιογραφικός σκιτσογράφος John Moore και η αστυνομική γραμματέας Sara Howard, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διεξάγουν μια μυστική έρευνα για τη διαλεύκανση τους.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Cary Fukunaga (Beasts of No Nation) με τους Paco Cabezas (Into the Badlands), James Hawes (Penny Dreadful), Jamie Payne (The White Princess), Jakob Verbruggen (The Fall) και David Petrarca (Marco Polo) να έχουν μοιραστεί τα σκηνοθετικά καθήκοντα, μιας και ο Fukunaga, ενώ αρχικά σκόπευε να τα αναλάβει ο ίδιος, τελικά περιορίστηκε σε ρόλο διευθυντή παραγωγής.

    Εντυπωσιακό το άκρως κινηματογραφικό cast του οποίου ηγούνται οι Daniel Brühl, Luke Evans και Dakota Fanning.
    Με κόστος που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο, το The Alienist είναι μια ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή που μοιάζει καταδικασμένη να πετύχει, και το ελπίζουμε.
    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου 
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Alienist trailer: Έρχεται η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά μυστηρίου του Cary Fukunaga Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top