F Fourteen trailer: Μια αυτοκαταστροφική φιλία στο επίκεντρο της νέας δραματικής φεστιβαλικής ταινίας - FilmBoy Fourteen trailer: Μια αυτοκαταστροφική φιλία στο επίκεντρο της νέας δραματικής φεστιβαλικής ταινίας - FilmBoy
  • Latest News

    Fourteen trailer: Μια αυτοκαταστροφική φιλία στο επίκεντρο της νέας δραματικής φεστιβαλικής ταινίας



    Πρώην κινηματογραφικός συντάκτης και κριτικός για μεγάλα μέσα, ο Dan Sallitt ανά (όχι ιδιαίτερα τακτικά) διαστήματα περνάει και πίσω από τη κάμερα, έχοντας δώσει αξιόλογες ταινίες οι οποίες όμως, για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν έχουν καταφέρει να σπάσουν τα όρια των φεστιβαλικών προβολών.
    Η νέα του δημιουργία έχει τίτλο Fourteen, το περασμένο φθινόπωρο ένα τη φεστιβαλική της πορεία, η οποία πέρασε και από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές, ίσως τις καλύτερες της καριέρας του, και σε λίγες ημέρες θα γίνει διαθέσιμο στα digital media.



    Η Jo είναι ελεύθερο πνεύμα, επιρρεπής σε νευρικές κρίσεις ήδη από την εφηβεία, και τώρα παλεύει να κρατήσει τη δουλειά της ως κοινωνικού λειτουργού. 
    Η Mara, μια νηπιαγωγός που πατάει γερά στα πόδια της, είναι εδώ και χρόνια η καλύτερή της φίλη, από τότε που η Jo τη βοήθησε σε ένα περιστατικό μπούλινγκ. 
    H Mara βάζει τα δυνατά της για να στηρίζει τη φίλη της στα δύσκολα, όμως σταδιακά φτάνει στα όριά της, καθώς η Jo βυθίζεται όλο και περισσότερο στην αυτοκαταστροφή. 
    Ένα ελλειπτικό χρονικό των τελευταίων ημερών μιας μακρόχρονης φιλίας, με φόντο το μουντό τοπίο μιας ανυπέρβλητης μοναξιάς.

    Πρωταγωνιστούν οι Tallie Medel (Sylvio) και η Norma Kuhling (Fallen). 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fourteen trailer: Μια αυτοκαταστροφική φιλία στο επίκεντρο της νέας δραματικής φεστιβαλικής ταινίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top