F Emily Blunt & Dwayne Johnson ξανά μαζί για μια νέα υπερηρωική περιπέτεια φαντασίας! - FilmBoy Emily Blunt & Dwayne Johnson ξανά μαζί για μια νέα υπερηρωική περιπέτεια φαντασίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Emily Blunt & Dwayne Johnson ξανά μαζί για μια νέα υπερηρωική περιπέτεια φαντασίας!


    Μπορεί το Jungle Cruise να αναγκάστηκε λόγω κορωνοϊού να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να βγει στις αίθουσες, όμως φαίνεται πως η συνεργασία Emily Blunt και Dwayne Johnson ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστη και για τους δύο, αφού αποφάσισαν άμεσα να την επαναλάβουν.

    Το project έχει τίτλο Ball and Chain και είναι βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ του Scott Lobdell (Happy Death Day).

    Η ιστορία μας συστήνει τους Mallory και Edgar Bulson, ένα ζευγάρι που δεν αντέχουν πια τους ασταμάτητους καυγάδες και παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν. 
    Τότε όμως ένας μυστηριώδης μετεωρίτης πέφτει στο σπίτι τους και τους χαρίζει υπερφυσικές δυνάμεις!
    Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι αυτές "λειτουργούν" μόνο όταν αυτοί είναι μαζί!
    Θα πρέπει λοιπόν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη για να σώσουν το κόσμο... και ίσως και το γάμο τους.

    Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει η Emily V. Gordon (The Big Sick) με το πρωταγωνιστικό δίδυμο να αναλαμβάνει και τη παραγωγή.

    Η ταινία που ήδη χαρακτηρίζεται ως κάτι ανάμεσα σε Hancock και Mr. and Mrs. Smith είναι από τα πιο hot projects που αυτή τη περίοδο κυκλοφορούν στα γραφεία των studios αναζητώντας χρηματοδότηση, πολλά από τα οποία έχουν ήδη καταθέσει τη πρότασή τους, με το Netflix να προηγείται και να φαίνεται πως θέλει πραγματικά να προσθέσει το Ball and Chain στο κατάλογό του.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Emily Blunt & Dwayne Johnson ξανά μαζί για μια νέα υπερηρωική περιπέτεια φαντασίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top