F Alice trailer: Η βραβευμένη στο SXSW δραματική ταινία με την Emilie Piponnier έρχεται στα digital - FilmBoy Alice trailer: Η βραβευμένη στο SXSW δραματική ταινία με την Emilie Piponnier έρχεται στα digital - FilmBoy
  • Latest News

    Alice trailer: Η βραβευμένη στο SXSW δραματική ταινία με την Emilie Piponnier έρχεται στα digital



    Στη παγκόσμια πρεμιέρα του στο South by Southwest Film Festival όχι μόνο αποθεώθηκε ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη, αλλά κέρδισε και το μεγάλη βραβείο της κριτικής επιτροπής. 
    Έχοντας ολοκληρώσει τη φεστιβαλική του πορεία, το Alice είναι έτοιμο να βγει στα digital media.



    Η Alice ζει μια φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή με το σύζυγο και το μικρό τους γιο. 
    Μία μέρα όμως εκείνος εξαφανίζεται και μαζί και όλες τους οι καταθέσεις! 
    Ψάχνοντας να βρει τι συμβαίνει, η Alice ανακαλύπτει τον αρρωστημένο εθισμό του συζύγου της στις συνοδούς πολυτελείας και τα τεράστια ποσά που ξόδευε σε αυτές. 
    Παρατημένη αλλά και άφραγκη, η όμορφη γυναίκα αποφασίζει να μπει σε αυτόν τον κόσμο της "υψηλής πορνείας" ώστε να ζήσει την οικογένειά της.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Josephine Mackerras και πρωταγωνιστεί η Emilie Piponnier (Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο). 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Alice trailer: Η βραβευμένη στο SXSW δραματική ταινία με την Emilie Piponnier έρχεται στα digital Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top