F Ju-On: Origins trailer: Ο τρόμος της "Κατάρας" επιστρεφει στη νέα prequel σειρά του Netflix - FilmBoy Ju-On: Origins trailer: Ο τρόμος της "Κατάρας" επιστρεφει στη νέα prequel σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Ju-On: Origins trailer: Ο τρόμος της "Κατάρας" επιστρεφει στη νέα prequel σειρά του Netflix


    Με 9 συνολικά ταινίες και πολλές ακόμα παρουσίες σε άλλα media, το Ju-On franchise είναι σίγουρα ένα τεράστιο όνομα στην horror κοινότητα. 
    Με το Final Curse του 2015, η σειρά θεωρητικά είχε τελειώσει, όμως μια τέτοια "χρυσοτόκο χήνα" δύσκολα την παρατάς, με την NBCUniversal και το Netflix να επιστρέφουν με μια τηλεοπτική σειρά που μας πάει πίσω στα...origins.



    Με το (φανταστικό) πρόσχημα ότι η ιδέα του Ju-On ξεκίνησε από μια πραγματική ιστορία, το Ju-On: Origins αναλαμβάνει να μας διηγηθεί πως ένας παραφυσικός ερευνητής και μια νεαρή ηθοποιός αρχίζουν να ερευνούν τις φήμες για ένα στοιχειωμένο σπίτι.

    Πρωταγωνιστούν οι Yoshiyoshi Arakawa και Yuina Kuroshima.

    Η σειρά είναι προγραμματισμένη να ανέβει στο ασιάτικο Netflix στις 3 Ιουλίου και, αν όχι ταυτόχρονα, ίσως λίγο αργότερα, λογικά θα έρθει και προς τα μέρη μας. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ju-On: Origins trailer: Ο τρόμος της "Κατάρας" επιστρεφει στη νέα prequel σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top