F The Half of It trailer: Ένα διαφορετικό εφηβικό ερωτικό τρίγωνο στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy The Half of It trailer: Ένα διαφορετικό εφηβικό ερωτικό τρίγωνο στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Half of It trailer: Ένα διαφορετικό εφηβικό ερωτικό τρίγωνο στη νέα ταινία του Netflix


    Το άνοιγμα του Netflix στο εφηβικό κοινό συνεχίζεται με τη νέα ταινία The Half of It που είναι προγραμματισμένη να ανέβει στη δημοφιλή -ειδικά αυτή τη περίοδο- πλατφόρμα τη 1η Μαΐου.



    Η Ellie Chu είναι ένα 17χρονο κορίτσι, ντροπαλό, εσωστρεφές χωρίς φίλους, γνωστή στο σχολείο μόνο για την ευφυΐα της κάτι που την έχει κάνει την "χρήσιμη" στους άλλους μαθητές που την πληρώνουν για να τους γράφει τις εργασίες τους. 
    Μέχρι που ένα αγόρι, ο Paul της ζητάει να της γράψει κάτι διαφορετικό, ένα ρομαντικό γράμμα για να εντυπωσιάσει την όμορφη Aster. 
    Η συνεργασία τους συνεχίζεται μετά το πρώτο γράμμα, και η σχέση τους περιπλέκεται όταν η Ellie συνειδητοποιεί πως έχει γίνει φίλη με τον Paul αλλά και πως έχει ερωτευτεί την Aster!

    To The Half of It είναι η νέα ταινία της εξαφανισμένης Alice Wu του Saving Face
    Πρωταγωνιστούν οι Leah Lewis (Nancy Drew), Daniel Diemer (Sacred Lies) και Alexxis Lemire.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Half of It trailer: Ένα διαφορετικό εφηβικό ερωτικό τρίγωνο στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top