F Nancy Drew trailer: Η νεαρή ντετέκτιβ κυνηγάει φαντάσματα στη νέα σειρά του TheCW - FilmBoy Nancy Drew trailer: Η νεαρή ντετέκτιβ κυνηγάει φαντάσματα στη νέα σειρά του TheCW - FilmBoy
  • Latest News

    Nancy Drew trailer: Η νεαρή ντετέκτιβ κυνηγάει φαντάσματα στη νέα σειρά του TheCW


    Παρότι μετράει πάνω από 90 χρόνια από τη πρώτη της (λογοτεχνική) εμφάνιση, για κάποιο λόγο η νεαρή ντετέκτιβ Nancy Drew που γέννησε η φαντασία του Edward Stratemeyer, προσφάτως ξανάγινε, ή τουλάχιστον προσπαθεί να ξαναγίνει hot, και μετά την κινηματογραφική ταινία που (δεν) είδαμε πριν λίγους μήνες, το κανάλι TheCW έχει έτοιμη μια -ανεξάρτητη- τηλεοπτική σειρά για τη τη νέα σεζόν.

    Η δημιουργία των Josh Schwartz, Stephanie Savage (Runaways) και Noga Landau (Tau) δε βασίζεται σε κάποια υπάρχουσα ιστορία της ηρωίδας, με την 18χρονη πλέον Nancy να πρέπει να λύσει το μυστήριο πίσω από τη δολοφονία μιας ντόπιας celebrity από ένα... φάντασμα!

    Η ιστορία θυμίζει περισσότερο Scooby Doo, κάτι αναμενόμενο από ένα κανάλι σαν το CW, με το horror στοιχείο να μοιάζει ευχάριστη προσθήκη. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nancy Drew trailer: Η νεαρή ντετέκτιβ κυνηγάει φαντάσματα στη νέα σειρά του TheCW Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top