F Castle in the Ground trailer: Alex Wolff και Imogen Poots πνίγονται στο βίαιο κόσμο των ναρκωτικών - FilmBoy Castle in the Ground trailer: Alex Wolff και Imogen Poots πνίγονται στο βίαιο κόσμο των ναρκωτικών - FilmBoy
  • Latest News

    Castle in the Ground trailer: Alex Wolff και Imogen Poots πνίγονται στο βίαιο κόσμο των ναρκωτικών


    Το 2018 αποτέλεσε για την Αμερική τη κορύφωση της λεγόμενης opioid crisis που σύμφωνα με τα στατιστικά κόστισε τη ζωή σε 128 ανθρώπους κάθε μέρα από τη κατάχρηση οπιούχων ναρκωτικών.

    Αυτή η κατάσταση είναι και το σκηνικό της νέας ταινίας του Joey Klein (The Other Half) που έχει ως κεντρικό ήρωα τον Henry, έναν νεαρό άνδρα που μετά το θάνατο της μητέρας του, αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με την χαρισματική αλλά πνιγμένη στα προβλήματα γειτόνισσα, μπαίνοντας σε έναν κόσμο εθισμού και βίας.



    Πρωταγωνιστούν οι Alex Wolff (Jumanji: The Next Level), Imogen Poots (Black Christmas), Neve Campbell (Skyscraper) και Tom Cullen (Knightfall).

    Μετά από μια σύντομη φεστιβαλική πορεία, το Castle in the Ground θα βγει απευθείας σε digital στα μέσα Μαΐου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Castle in the Ground trailer: Alex Wolff και Imogen Poots πνίγονται στο βίαιο κόσμο των ναρκωτικών Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top