F Ultras trailer: Οι χούλιγκανς της Νάπολης έρχονται στο Netflix στη νέα ιταλική δραματική ταινία - FilmBoy Ultras trailer: Οι χούλιγκανς της Νάπολης έρχονται στο Netflix στη νέα ιταλική δραματική ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Ultras trailer: Οι χούλιγκανς της Νάπολης έρχονται στο Netflix στη νέα ιταλική δραματική ταινία


    Ως μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές, το Netflix έχει εισβάλει για τα καλά εδώ και χρόνια στην Ιταλία, βάζοντας το χεράκι της σε αξιόλογες παραγωγές. 
    Η νέα προσθήκη σε αυτή τη λίστα είναι το Ultras, μιας δραματική ταινία που καταπιάνεται με τους γνωστούς άγνωστους ποδοσφαιρικούς χούλιγκανς.

    Η ταινία μας πάει στη Νάπολη. 
    Ο Sandro είναι ο αρχηγός των "Απάτσι", ενός φανατικού συνδέσμου οπαδών που έχουν το συνήθειο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά. 
    Η ζωή του Sandro βρίσκεται σε σταυροδρόμι όταν μετά από τη τελευταία σύλληψή του για επεισόδια, του απαγορεύεται η είσοδος στο δεύτερο σπίτι του, το γήπεδο. 
    Το πρωτάθλημα βρίσκεται στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές και η σχέση του με τον νεαρό Angelo που τον βλέπει σαν μέντορα και την όμορφη Terry, κάνει τον Sandro να αναζητά τη νέα του θέση στο κόσμο.



    Το Ultras είναι η παρθενική ταινία του βιντεκλιπά Francesco Lettieri και πρωταγωνιστούν οι Aniello Arena (Dogman), Ciro Nacca (Gomorra: La serie) και Antonia Truppo (Lo Chiamavano Jeeg Robot).

    Η ταινία, κατά τη συνήθεια του Netflix, θα έχει μια μικρή διανομή στην Ιταλία στις 9 Μαρτίου και δυο βδομάδες αργότερα θα ανέβει στη πλατφόρμα. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ultras trailer: Οι χούλιγκανς της Νάπολης έρχονται στο Netflix στη νέα ιταλική δραματική ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top