F Home Before Dark trailer: Ένα μικρό κορίτσι και μια ανεξιχνίαστη υπόθεση στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+ - FilmBoy Home Before Dark trailer: Ένα μικρό κορίτσι και μια ανεξιχνίαστη υπόθεση στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Home Before Dark trailer: Ένα μικρό κορίτσι και μια ανεξιχνίαστη υπόθεση στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+



    Όταν ακούς για μια σειρά μυστηρίου με κεντρικό χαρακτήρα ένα μικρό κορίτσι, υποψιάζεσαι κάτι σε Nancy Drew, σε Trixie Belden, άντε το πολύ σε Veronica Mars, κάτι τέλος πάντων που θα ενδιαφερόταν να δει περισσότερο η ανιψιά σου παρά εσύ. 
    Το trailer του Home Before Dark όμως μας διαψεύδει και υπόσχεται ένα πραγματικά συναρπαστικό μυστήριο.



    Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την πραγματική έφηβη ρεπόρτερ Hilde Lysiak και μας διηγείται την ιστορία ενός 9χρονου κοριτσιού, που μετακομίζει με την οικογένειά της από το Brooklyn σε μια μικρή πόλη δίπλα στη λίμνη, εκεί όπου μεγάλωσε ο δημοσιογράφος πατέρας της. 
    Η Hilde είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τα βήματά του και όταν ανακαλύπτει μια παλιά υπόθεση εξαφάνισης ενός αγοριού, αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τη διαλευκάνει, όμως οι ερωτήσεις της ξυπνούν μυστικά που μπλέκουν πολλά εξέχοντα μέλη της πόλης, μεταξύ των οποίων και τον ίδιο της τον πατέρα.

    Το Home Before Dark είναι μια δημιουργία των Dana Fox (Ben and Kate) και Dara Resnik (Castle), με τον Jon M. Chu (Crazy Rich Asians) να σκηνοθετεί τον πιλότο και τους Brooklynn Prince (The Turning), Jim Sturgess (Hard Sun), Abby Miller (The Sinner) και Louis Herthum (The Possession of Hanna Grace) να πρωταγωνιστούν.

    Το Home Before Dark θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 3 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Home Before Dark trailer: Ένα μικρό κορίτσι και μια ανεξιχνίαστη υπόθεση στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top