F The Pale Horse trailer: BBC και Amazon φέρνουν το κλασσικό μυθιστόρημα της Agatha Christie στη μικρή οθόνη - FilmBoy The Pale Horse trailer: BBC και Amazon φέρνουν το κλασσικό μυθιστόρημα της Agatha Christie στη μικρή οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    The Pale Horse trailer: BBC και Amazon φέρνουν το κλασσικό μυθιστόρημα της Agatha Christie στη μικρή οθόνη



    Ενόσω περιμένουμε το κινηματογραφικό Death on the Nile , στις μικρές μας οθόνες θα καταφτάσει μια διασκευή ενός άλλου κλασσικού έργου της Agatha Christie, του The Pale Horse.

    BBC και Amazon ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν τη τηλεοπτική διασκευή του μυθιστορήματος, από τα χέρια της σεναριογράφου Sarah Phelps (Dublin Murders) και της σκηνοθέτιδας Leonora Lonsdale (Black Dog, Red Dog).



    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο αντικέρ Mark Easterbrook έχει βάλει σκοπό να ανακαλύψει το λόγο που το όνομά του βρέθηκε σε μία λίστα κρυμμένη στο παπούτσι μιας νεαρής δολοφονημένης κοπέλας. 
    Η έρευνά του τον οδηγεί στο σπίτι τριών γεροντοκόρων στο χωριό Much Deeping. 
    Οι θάνατοι γύρω του αυξάνονται με τον Mark να κοντεύει να πιστέψει πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μαύρης μαγείας και ο ίδιος είναι καταραμένος. 
    Η παράνοια των κατατρώει, ποιος τον θέλει νερό και πως θα μπορέσει να γλιτώσει της κατάρας;

    Πρωταγωνιστούν οι Rufus Sewell (The Man in the High Castle) και Kaya Scodelario (Spinning Out).

    Η μίνι-σειρά δύο ωριαίων επεισοδίων θα βγει προβληθεί αρχικά στη Βρετανία από τις 9 Φεβρουαρίου με την Αμερική και το Amazon να παίρνουν σειρά στις 13 Μαρτίου. 
    Δείτε τα trailers που έδωσαν τα δύο δίκτυα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Pale Horse trailer: BBC και Amazon φέρνουν το κλασσικό μυθιστόρημα της Agatha Christie στη μικρή οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top