F Only trailer: Η Freida Pinto είναι η τελευταία γυναίκα του πλανήτη, στο post-apocalyptic θρίλερ του Takashi Doscher - FilmBoy Only trailer: Η Freida Pinto είναι η τελευταία γυναίκα του πλανήτη, στο post-apocalyptic θρίλερ του Takashi Doscher - FilmBoy
  • Latest News

    Only trailer: Η Freida Pinto είναι η τελευταία γυναίκα του πλανήτη, στο post-apocalyptic θρίλερ του Takashi Doscher


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Vertical Entertainment το trailer του Only, ενός post-apocalyptic δραματικό θρίλερ που μετά την επιτυχημένη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Tribeca, μας αποκαλύπτεται χωρίς ωστόσο να δίνει ημερομηνία διανομής.

    Η πτώση ενός μετεωρίτη απελευθερώνει στην ατμόσφαιρα της γης έναν μυστηριώδη ιό που είναι θανατηφόρος μόνο για τις γυναίκες. 
    Ο Will προσπαθεί να προστατέψει τη σύζυγό του, Eva αποστειρώνοντας το διαμέρισμά τους, από το οποίο εκείνη δε μπορεί να βγει, όμως όσο η κατάσταση χειροτερεύει, το ζευγάρι αναγκάζεται να το σκάσει με τον Will να κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει την Eva τόσο από τον ιό όσο και από τους αγροίκους που κυνηγούν μανιασμένα της εναπομείνασες γυναίκες.



    Το Only είναι η δεύτερη ταινία του Takashi Doscher (Still) και πρωταγωνιστούν οι Freida Pinto (Mowgli) και Leslie Odom Jr (Murder on the Orient Express).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Only trailer: Η Freida Pinto είναι η τελευταία γυναίκα του πλανήτη, στο post-apocalyptic θρίλερ του Takashi Doscher Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top