F Military Wives trailer: Η μουσική προσφέρει ελπίδα στη νέα βρετανική δραμεντί με την Kristin Scott Thomas - FilmBoy Military Wives trailer: Η μουσική προσφέρει ελπίδα στη νέα βρετανική δραμεντί με την Kristin Scott Thomas - FilmBoy
  • Latest News

    Military Wives trailer: Η μουσική προσφέρει ελπίδα στη νέα βρετανική δραμεντί με την Kristin Scott Thomas


    Η εξαιρετική της ερμηνεία στο οσκαρικό Darkest Hour πιστεύαμε πως θα έδινε ένα δυνατό boost στη καριέρα της Kristin Scott Thomas
    Αντ' αυτού όμως, στη μόνη ταινία που την είδαμε έκτοτε ήταν στο Tomb Raider ενώ ούτε η νέα της εμφάνιση είναι αυτό που περιμέναμε, στη βρετανική δραμεντί Military Wives.

    Εμπνευσμένες από αληθινά γεγονότα, οι Rachel Tunnard (Adult Life Skills) και Rosanne Flynn (Rosanne Flynn) μας βάζουν στις ζωές μιας ομάδας γυναικών που είναι σύζυγοι στρατιωτικών οι οποίοι βρίσκονται στο Αφγανιστάν. 
    Αυτές οι γυναίκες μεγαλώνουν μόνες τους τις οικογένειές τους, ενώ ζουν κάθε μέρα με την αγωνία μη τυχόν χτυπήσει το τηλέφωνο και έρθουν τα δυσάρεστα νέα. 
    Αναζητώντας έναν τρόπο να ενώσουν τις μοναξιές τους, να βρουν μια συμπαράσταση, στήνουν τη πρώτη χορωδία συζύγων στρατιωτικών και παρά τις μεταξύ τους διενέξεις, η επιτυχία τους είναι αναπάντεχη.



    Σκηνοθέτης του Military Wives είναι ο Peter Cattaneo που πριν 20φεύγα χρόνια μας έδωσε το κλασσικό Full Monty όμως έκτοτε βρίσκεται στην αφάνεια και συμπρωταγωνιστούν οι Sharon Horgan (Game Night), Jason Flemyng (Welcome to the Punch) κ.α.

    Το Military Wives είναι μια κλασσική feelgoοd δραμεντί απ' αυτές που το Ηνωμένο Βασίλειο μας έχει συνηθίσει ειδικά τα τελευταία χρόνια, και μετά τη πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Toronto, από τον επόμενο μήνα θα βγει στις αίθουσες του κόσμου. 
    Μου μυρίζει θερινό σινεμά ή είναι ιδέα μου;

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Military Wives trailer: Η μουσική προσφέρει ελπίδα στη νέα βρετανική δραμεντί με την Kristin Scott Thomas Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top