F Carmilla trailer: Ο πρόγονος των βαμπίρ αναβιώνει στη νέα διασκευή του κλασσικού gothic μυθιστορήματος - FilmBoy Carmilla trailer: Ο πρόγονος των βαμπίρ αναβιώνει στη νέα διασκευή του κλασσικού gothic μυθιστορήματος - FilmBoy
  • Latest News

    Carmilla trailer: Ο πρόγονος των βαμπίρ αναβιώνει στη νέα διασκευή του κλασσικού gothic μυθιστορήματος



    Είκοσι-έξι χρόνια πριν οι βρυκόλακες γίνουν διάσημοι μέσω του Dracula του Bram Stoker, ο Joseph Sheridan Le Fanu είχε δημοσιεύσει το Carmilla, ένα από τα πρώτα λογοτεχνικά έργα vampire-fiction που σύστησαν χαρακτηριστικά που στη συνέχεια έγιναν μέρος της ποπ-κουλτούρας.

    Η Carmilla μπορεί ποτέ να μην απέκτησε τη δημοφιλία του Dracula αλλά ενέπνευσε και διασκευάστηκε για το σινεμά πολλάκις, με πιο γνωστά τα Blood and Roses (1960) του Roger Vadim και The Vampire Lovers (1970) του Roy Ward Baker σε παραγωγή της θρυλικής Hammer Films
    Έκτοτε το όνομά της εμφανίστηκε σε αρκετά φιλμ, ωστόσο είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μια διασκευή του βιβλίου. 
    Ήρθε η ώρα...



    Σύμφωνα με τη σύνοψη, η 15χρονη Lara ζει απομονωμένη με τον πατέρα και την γκουβερνάντα της, μέχρι που οι ζωές τους αναστατώνονται όταν ένα κοντά στο σπίτι τους συμβαίνει ένα ατύχημα με μια άμαξα που τραυματίζει μια νεαρή αινιγματική κοπέλα ονόματι Carmilla. 
    Η οικογένεια την φιλοξενεί μέχρι να αναρρώσει με την περιέργεια της Lara να φουντώνει οδηγώντας σε μια παθιασμένη φιλία.

    Η Βρετανίδα σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα Emily Harris δήλωσε στη διασκευή της υποβίβασε το paranormal στοιχείο, με σκοπό να διηγηθεί μια εκτός ελέγχου ερωτική ιστορία.

    Πρωταγωνιστούν οι Hannah Rae (Fighting with My Family), Devrim Lingnau, Tobias Menzies (Underworld: Blood Wars) και Jessica Raine (The Woman in Black).

    Μετά τη προβολή του σε φεστιβάλ όπως του Εδιμβούργου και Sitges, το Carmilla ήταν προγραμματισμένο να βγει σε περιορισμένη διανομή στις αμερικάνικες αίθουσες τον Απρίλιο, όμως για προφανείς λόγους αυτό αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Carmilla trailer: Ο πρόγονος των βαμπίρ αναβιώνει στη νέα διασκευή του κλασσικού gothic μυθιστορήματος Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top