F A Perfectly Normal Family trailer: Το νέο δανέζικο transgender δράμα έρχεται για να ανοίξει τις καρδιές των θεατών - FilmBoy A Perfectly Normal Family trailer: Το νέο δανέζικο transgender δράμα έρχεται για να ανοίξει τις καρδιές των θεατών - FilmBoy
  • Latest News

    A Perfectly Normal Family trailer: Το νέο δανέζικο transgender δράμα έρχεται για να ανοίξει τις καρδιές των θεατών


    Πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ του Rotterdam και αμέσως μετά του Göteborg κερδίζοντας αποθεωτικές κριτικές βάζοντας υποψηφιότητα για να είναι ένα από τα μεγάλα φεστιβαλικά χιτς της χρονιάς. 
    Αξίζει να δούμε τι είναι το En Helt Almindelig Familie ή A Perfectly Normal Family.

    Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια της 11χρονης Emma, της μικρής κόρης μιας... απόλυτα φυσιολογικής οικογένειας, μέχρι που όλα ανατρέπονται όταν οι γονείς της ανακοινώνουν πως παίρνουν διαζύγιο γιατί ο πατέρας Thomas αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει φύλο!



    Το A Perfectly Normal Family είναι η παρθενική ταινία της Malou Reymann που μετά από μια σύντομη πορεία ως ηθοποιός πέρασε πίσω από τη κάμερα και φαίνεται πως έκανε τη σωστή επιλογή.

    Πρωταγωνιστούν οι Mikkel Boe Følsgaard (The Rain), Kaya Toft Loholt, Rigmor Ranthe και Neel Rønholt (After the Wedding).

    Το A Perfectly Normal Family θα βγει αρχικά στη Δανία στα τέλη του τρέχοντος μήνα και από εκεί αναμένεται να έχει μια ευρεία διανομή σε όλο το κόσμο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Perfectly Normal Family trailer: Το νέο δανέζικο transgender δράμα έρχεται για να ανοίξει τις καρδιές των θεατών Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top