F For Life trailer: Ισοβίτης γίνεται δικηγόρος και αθωώνεται στη νέα σειρά του ABC - FilmBoy For Life trailer: Ισοβίτης γίνεται δικηγόρος και αθωώνεται στη νέα σειρά του ABC - FilmBoy
  • Latest News

    For Life trailer: Ισοβίτης γίνεται δικηγόρος και αθωώνεται στη νέα σειρά του ABC


    Προκαταβολικά μιλώντας, το να κάνει μία σειρά πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν δεν είναι και το θετικότερο σημάδι για την εμπιστοσύνη που της έχει το κανάλι, ωστόσο το For Life μοιάζει να μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κατ΄επέκταση μια ανανέωση μέχρι το Μάιο όταν βγαίνουν οι τελικές αποφάσεις.

    Η σειρά βασίζεται στη πραγματική ιστορία του Isaac Wright Jr, ενός ισόβια κατάδικου για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, που όχι μόνο κατάφερε να πάρει δίπλωμα δικηγόρου ενώ βρισκόταν στη φυλακή, αλλά εξασκώντας το, πέτυχε την αθώωση είκοσι συγκρατούμενών του, πριν ανατρέψει και τη δική του καταδίκη.



    Δημιουργός της σειράς είναι ο Hank Steinberg που στο παρελθόν μας έδωσε τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα Without a Trace και The Last Ship και πρωταγωνιστεί ο Nicholas Pinnock (Counterpart).

    Το For Life θα κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 11 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: For Life trailer: Ισοβίτης γίνεται δικηγόρος και αθωώνεται στη νέα σειρά του ABC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top