F The Rain trailer: Η Δανέζικη απάντηση του Netflix στο The Walking Dead! - FilmBoy The Rain trailer: Η Δανέζικη απάντηση του Netflix στο The Walking Dead! - FilmBoy
  • Latest News

    The Rain trailer: Η Δανέζικη απάντηση του Netflix στο The Walking Dead!


    Το Netflix μόλις ανακοίνωσε την νέα original σειρά του, μια Δανέζικη παραγωγή η οποία φαίνεται σαν ...απάντηση του Netflix στο The Walking Dead!

    Το ελληνικό ΔΤ αναφέρει:

    Ο κόσμος όπως τον ξέρεις έχει τελειώσει. 
    Έξι χρόνια αφού ένας θανατηφόρος ιός που μεταφέρεται με τη βροχή έχει εξαφανίσει σχεδόν όλους τους ανθρώπους στη Σκανδιναβία, δύο αδέρφια από τη Δανία βγαίνουν από την ασφάλεια του ενυδρείου τους για να βρουν όλα τα απομεινάρια του πολιτισμού που έχει χαθεί. 
    Σύντομα θα ενταχθούν σε μια ομάδα νεαρών επιζώντων και μαζί θα ξεκινήσουν μια εξόρμηση με επικίνδυνες ενέργειες μέσα από την εγκαταλελειμμένη Σκανδιναβία, ψάχνοντας για κάθε σημάδι ζωής.

    Απαλλαγμένοι από το συλλογικό παρελθόν τους και τους κοινωνικούς κανόνες, η ομάδα έχει την ελευθερία να είναι αυτή που θέλει να είναι. 
    Στον αγώνα τους για επιβίωση, ανακαλύπτουν ότι ακόμη και σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο εξακολουθεί να υπάρχει αγάπη, ζήλια, γήρανση και πολλά από τα προβλήματα που νόμιζαν ότι είχαν αφήσει πίσω τους με την εξαφάνιση του κόσμου που γνώριζαν κάποτε.
    Ποιος θα είσαι όταν έρθει η βροχή;

    Η Βροχή, είναι η πρώτη Δανέζικη original σειρά του Netflix και θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου 2018.

    Πρωταγωνιστούν οι Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic, Sonny Lindberg, Jessica Dinnage, Lukas Løkken και Johannes Kuhnke.
    Η Βροχή είναι μια δημιουργία των Jannick Tai Mosholt, Christian Potalivo και Esben Toft Jacobsen.

    Δείτε το υποτιτλισμένο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Rain trailer: Η Δανέζικη απάντηση του Netflix στο The Walking Dead! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top