F Buffaloed trailer: Η Zoey Deutch συλλέγει χρέη για να πάει στο κολλέγιο, στη νέα κομεντί της Tanya Wexler - FilmBoy Buffaloed trailer: Η Zoey Deutch συλλέγει χρέη για να πάει στο κολλέγιο, στη νέα κομεντί της Tanya Wexler - FilmBoy
  • Latest News

    Buffaloed trailer: Η Zoey Deutch συλλέγει χρέη για να πάει στο κολλέγιο, στη νέα κομεντί της Tanya Wexler


    Το Buffalo είναι η πρωτεύουσα της Αμερικής στο τομέα της συλλογής χρεών. 
    Εκεί εδρεύουν οι περισσότερες εταιρίες που αναλαμβάνουν -με κάθε τρόπο- να συλλέξουν τα χρέη για λογαριασμό τραπεζών ή οποιουδήποτε άλλου πελάτη που τους προσλαμβάνει. 

    Εκεί γεννήθηκε και ζει και η Peg, μια νεαρή καπάτσα κοπέλα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί. 
    Μέχρι που έρχεται το πολυπόθητο χαρτί που της λέει πως έγινε δεκτή στο κολέγιο των ονείρων της, όμως συνειδητοποιεί πως για να πάει χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και για να το εξασφαλίσει, αναγκάζεται να μπλεχτεί στη δουλειά που μισούσε περισσότερο, τη συλλογή χρεών, φτάνοντας στο σημείο να απειλεί τον τοπικό άρχοντα της αγοράς.

    Οχτώ περίπου χρόνια μετά το αρκετά χαριτωμένο Hysteria, η Tanya Wexler επιστρέφει και μας παρουσιάζει τη νέα της ταινίας, μία αστυνομική κομεντί με πρωταγωνιστές τους Zoey Deutch (Zombieland: Double Tap), Judy Greer (Playing with Fire) και Jai Courtney (Suicide Squad).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Buffaloed trailer: Η Zoey Deutch συλλέγει χρέη για να πάει στο κολλέγιο, στη νέα κομεντί της Tanya Wexler Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top