F Misbehaviour trailer: Η Keira Knightley μποϋκοτάρει τα καλλιστεία στην νέα βρετανική ιστορική δραμεντί - FilmBoy Misbehaviour trailer: Η Keira Knightley μποϋκοτάρει τα καλλιστεία στην νέα βρετανική ιστορική δραμεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Misbehaviour trailer: Η Keira Knightley μποϋκοτάρει τα καλλιστεία στην νέα βρετανική ιστορική δραμεντί


    Μπορεί να έχει απολέσει το star status που είχε πριν μια δεκαετία, όμως έχοντας αποδείξει και στον πιο άπιστο το ταλέντο της, η Keira Knightley έχει μια σταθερά καλή πορεία με καλούς ρόλους σε αξιόλογες ταινίες, και με το Misbehaviour μοιάζει να συνεχίζει στο καλό δρόμο.

    Η ταινία μας πάει στο Λονδίνο του 1970, εκεί όπου είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα καλλιστεία Miss World, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της εποχής, με παρουσιαστή τον μεγάλο Bob Hope. 
    Οι φασαρίες ξεκίνησαν από νωρίς, με την απόφαση των διοργανωτών να επιτρέψουν στη Νότια Αφρική να στείλει δύο διαγωνιζόμενες, μία λευκή και μία μαύρη, να προκαλεί αντιδράσεις με αποκορύφωμα την αναίμακτη βομβιστική επίθεση στο βαν μεταδόσεων του BBC από την αναρχική οργάνωση "Οργισμένη Ταξιαρχία". 
    Αυτή ήταν μόνο η αρχή, με το νεοϊδρυθέν φεμινιστικό Γυναικείο Απελευθερωτικό Κίνημα να διοργανώνει διαδηλώσεις έξω από το Royal Albert Hall, ενώ κατάφεραν και να παρεισφρήσουν στους θεατές κατά τη διάρκεια της τελετής και να επιτεθούν με σακιά με αλεύρι! 
    Η κορύφωση ήρθε με την ανάδειξη της Jennifer Hosten από τη Γρανάδα ως Miss World, της πρώτης μαύρης που κερδίζει αυτό τον τίτλο, αφήνοντας πίσω το μεγάλο φαβορί από τη Σουηδία.

    Το σενάριο των Rebecca Frayn (The Lady) και Gaby Chiappe (Their Finest) μοιάζει να επικεντρώνεται στο κομμάτι των αντιδράσεων της φεμινιστικής οργάνωσης, βάζοντας την Keira Knightley (The Nutcracker and the Four Realms) στο πρωταγωνιστικό ρόλο της ακτιβίστριας Sally Alexander.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Gugu Mbatha-Raw (Motherless Brooklyn), Jessie Buckley (Judy), Lesley Manville (Phantom Thread), Phyllis Logan (Downton Abbey), Keeley Hawes (High-Rise), Rhys Ifans (Official Secrets) και ο Greg Kinnear (Little Men) στο ρόλο της μύτης του Bob Hope!

    Η παρουσία της τηλεοπτικής Philippa Lowthorpe στη σκηνοθετική καρέκλα προκαλεί ένα μικρό φόβο για το τελικό αποτέλεσμα, όμως το trailer μοιάζει σίγουρα ενδιαφέρον.

    Το Misbehaviour θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία το Μάρτιο και στη συνέχεια βλέπουμε... 
    Δείτε το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Misbehaviour trailer: Η Keira Knightley μποϋκοτάρει τα καλλιστεία στην νέα βρετανική ιστορική δραμεντί Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top