F Jiang Ziya trailer: Η Κίνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα animated μυθολογικά έπη! - FilmBoy Jiang Ziya trailer: Η Κίνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα animated μυθολογικά έπη! - FilmBoy
  • Latest News

    Jiang Ziya trailer: Η Κίνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα animated μυθολογικά έπη!



    Μόλις λίγους μήνες μετά το Ne Zha, η Beijing Enlight Pictures παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο στην άτυπη μυθολογική σειρά animated ταινιών, με τίτλο Jiang Ziya ή Legend of Deification όπως θα βγει στις δυτικές αγορές.

    Η ταινία των πρωτοεμφανιζόμενων Cheng Teng & Li Wei εμπνέεται από το κλασσικό κινεζικό μυθιστόρημα του 16ου αιώνα, Investiture of the Gods του Xu Zhonglin και μας συστήνει το μυθολογικό ήρωα Jiang Ziya, έναν Ταοϊστή πολεμιστή της σέκτας του Kunlun, που μετά το πόλεμο μεταξύ των Θεών και της δυναστείας Shang έχει την ευκαιρία να ανέλθει στους ουρανούς και να γίνει και αυτός Θεός, υπό τη προϋπόθεση πως θα σκοτώσει τη Δαίμονα-Αλεπού με τις Εννιά Ουρές.
    Όταν όμως ο Jiang μαθαίνει πως πηγή δύναμης του δαίμονα είναι ένα αθώο μικρό κορίτσι, αρνείται και μένει ατιμασμένος επί μία δεκαετία στο κόσμο των θνητών.
    Μέχρι που φτάνει η στιγμή που του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία...

    Η ταινία χρησιμοποιεί αρκετά διαφορετική τεχνοτροπία από το Ne Zha, θυμίζοντας ελαφρώς το Epic της Blue Sky.

    To Jiang Ziya θα βγει στις αίθουσες της Κίνας στα τέλη Ιανουαρίου και ένα μήνα αργότερα να εμφανιστεί και στην άλλη άκρη του Ειρηνικού.
    Ε τώρα, μη ρωτάτε για τα μέρη μας, τα ξέρετε...

    Απολαύστε το trailer.


    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jiang Ziya trailer: Η Κίνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα animated μυθολογικά έπη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top