F Ne Zha trailer: Η Κινέζικη μυθολογία σπάει ταμεία και πάει μέχρι τα Όσκαρ στο εντυπωσιακό επικό animation! - FilmBoy Ne Zha trailer: Η Κινέζικη μυθολογία σπάει ταμεία και πάει μέχρι τα Όσκαρ στο εντυπωσιακό επικό animation! - FilmBoy
  • Latest News

    Ne Zha trailer: Η Κινέζικη μυθολογία σπάει ταμεία και πάει μέχρι τα Όσκαρ στο εντυπωσιακό επικό animation!


    Είναι η πιο εμπορική ταινία κινουμένων σχεδίων στην Κίνα. 

    Είναι η πιο εμπορική μη-αγγλόφωνη ταινία κινουμένων σχεδίων και η δεύτερη πιο εμπορική μη-αγγλόφωνη ταινία όλων των εποχών παγκοσμίως! 
    Εκτός αυτών, έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές (87% στο Rotten Tomatoes), είναι η επίσημη πρόταση της Κίνας για τα ερχόμενα Όσκαρ για τη κατηγορία καλύτερης ταινίας και φυσικά διεκδικεί και μία θέση στη πεντάδα για τη κατηγορία Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. 
    Είναι το Ne Zha και πολύ φοβάμαι πως στα μέρη μας δε πρόκειται να το δούμε... ας αρκεστούμε στο trailer :(

    Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από το κινέζικο μυθολογικό ήρωα του Ne Zha και χαλαρά βασισμένη στο κλασσικό μυθιστόρημα του 16ου αιώνα, Investiture of the Gods.

    Κεντρικός ήρωας είναι ένα αγόρι που γεννήθηκε με το σημάδι του Ουράνιου Μαργαριταριού, κάτι που του δίνει υπερφυσικές δυνάμεις όμως τον κάνει μισητό και απόκληρο μιας και η προφητεία λέει πως αυτός θα φέρει το τέλος του κόσμου. 

    Το αγόρι θα πρέπει να πάει ενάντια στη μοίρα του και να καταφέρει να γίνει ήρωας.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε ο πρωτοεμφανιζόμενος Yu Yang, ενώ στο voice cast περιέργως δε βρίσκουμε κανένα διάσημο όνομα.

    Απολαύστε το εντυπωσιακότατο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ne Zha trailer: Η Κινέζικη μυθολογία σπάει ταμεία και πάει μέχρι τα Όσκαρ στο εντυπωσιακό επικό animation! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top