F Downhill trailer: Οι Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus στο κωμικό remake του Force Majeure! - FilmBoy Downhill trailer: Οι Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus στο κωμικό remake του Force Majeure! - FilmBoy
  • Latest News

    Downhill trailer: Οι Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus στο κωμικό remake του Force Majeure!



    Συγκέντρωσε ένα τσουβάλι βραβεία, μεταξύ των οποίων και εκείνο της κριτικής επιτροπής στις Κάννες και ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του 2014, όμως το snub που έφαγε από την Ακαδημία ήταν αρκετά ηχηρό, και η υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα δεν ήταν παρά placebo.

    Περίπου επτά χρόνια αργότερα, το Force Majeure του Ruben Ostlund έπεσε στα χέρια του Hollywood και συγκεκριμένα των Jim Rash & Nat Faxon (The Way Way Back) με το remake να είναι έτοιμο να σκάσει μύτη στις αίθουσες του Αγίου Βαλεντίνου.

    Η ιστορία παραμένει η ίδια, με μια τετραμελή οικογένεια να βρίσκεται σε διακοπές σε ένα χειμερινό θέρετρο των Άλπεων. 
    Όλα κυλούν ήρεμα, μέχρι που ενώ τρώνε ήρεμοι στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, μια ελεγχόμενη χιονοστιβάδα μοιάζει να κινείται απειλητικά κατά πάνω τους και εκείνη τη στιγμή, ο πατέρας αρπάζει το κινητό και φεύγει τρέχοντας αφήνοντας πίσω τη γυναίκα και τα παιδιά τους, μια κίνηση που φυσικά οδηγεί τη σχέση του ζευγαριού σε κρίση.

    Αντίθετα με τη πρωτότυπη ταινία που ήταν ένα ψυχολογικό οικογενειακό δράμα με ψήγματα μαύρης κωμωδίας, το Downhill μοιάζει να έχει γυρίσει τις ισορροπίες τούμπα, με το trailer να μας παρουσιάζει μια ταινία που ανήκει ξεκάθαρα στο είδος της κωμωδίας, άντε με το ζόρι να τη πεις δραμεντί.

    Με τους Will Ferrell (Holmes & Watson) και Julia Louis-Dreyfus (Enough Said) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει ωστόσο οι λάτρεις του πρωτότυπου (στους οποίους παρεμπιπτόντως δεν ανήκω) ήδη βγάζουν φλύκταινες!

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Downhill trailer: Οι Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus στο κωμικό remake του Force Majeure! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top