F Devs trailer: Ο δημιουργός των Ex Machina και Annihilation παρουσιάζει μία ... mindfuck sci-fi σειρά στο Hulu! - FilmBoy Devs trailer: Ο δημιουργός των Ex Machina και Annihilation παρουσιάζει μία ... mindfuck sci-fi σειρά στο Hulu! - FilmBoy
  • Latest News

    Devs trailer: Ο δημιουργός των Ex Machina και Annihilation παρουσιάζει μία ... mindfuck sci-fi σειρά στο Hulu!


    Λίγοι περίμεναν πως το άλμα του σεναριογράφου Alex Garland από τη θέση του σεναριογράφου (Dredd, 28 Days Later) σε εκείνη -και- του σκηνοθέτη, θα τον αναδείκνυε σε έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νέους δημιουργούς στο sci-fi, με τα Ex Machina και Annihilation να οδηγούν το είδος σε πρωτόγνωρα μονοπάτια. 
    Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα των ταινιών είχε τίμημα τη μέτρια εμπορική πορεία τους, με τον Garland να βρίσκει καταφύγιο, όπως πολλοί συνάδελφοί του, στη μικρή οθόνη, παρουσιάζοντας τη μίνι-σειρά Devs.

    Το στόρι μας μεταφέρει σε έναν... όχι sci-fi αλλά σίγουρα φουτουριστικό κόσμο και μας συστήνει την Lily Chan, μια νεαρή μηχανικό υπολογιστών που εργάζεται στην εταιρία κβαντοτεχνολογίας Amaya υπό της οδηγίες του μυστηριώδους Forest και ερευνά την εξαφάνιση του φίλου της, υπεύθυνη για την οποία θεωρεί την εταιρία όπου εργάζεται.

    Πρωταγωνιστούν οι Sonoya Mizuno (Maniac), Nick Offerman (Parks and Recreation), Alison Pill (Vice) και Zach Grenier (Robocop).

    Το Devs θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 5 Μαρτίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Devs trailer: Ο δημιουργός των Ex Machina και Annihilation παρουσιάζει μία ... mindfuck sci-fi σειρά στο Hulu! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top