F IO trailer: Η Margaret Qualley είναι η τελευταία ελπίδα της Γης (...και του Netflix;) - FilmBoy IO trailer: Η Margaret Qualley είναι η τελευταία ελπίδα της Γης (...και του Netflix;) - FilmBoy
  • Latest News

    IO trailer: Η Margaret Qualley είναι η τελευταία ελπίδα της Γης (...και του Netflix;)


    Ένα-δύο χρόνια πριν, ένα trailer σαν αυτό το IO θα με είχε ενθουσιάσει, όμως το κακό ιστορικό της πλατφόρμας που όσα χρήματα και να ρίχνει, δε μοιάζει να μπορεί να δει άσπρη μέρα, τουλάχιστον στο τομέα των ταινιών, με κάνει να κρατάω μικρό καλάθι.

    Η ταινία μας πηγαίνει σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όταν οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων πως η ατμόσφαιρα της Γης θα γίνει τόσο τοξική που δεν θα επιβιώνει τίποτα, έχει γίνει πραγματικότητα. 

    Η ανθρωπότητα έχει ήδη βρει καταφύγει στο δορυφόρο του Δία, Ιώ. 
    Η νεαρή Sam Walden είναι από τους τελευταίους που έχουν μείνει πίσω, με τη κοπέλα να συνεχίζει την έρευνα του πατέρα της με την ελπίδα να κάνει τη Γη και πάλι κατοικήσιμη. 
    Μέχρι που ο Micah, ένας άλλος επιζήσαντας έρχεται και την ενημερώνει πως σε 48 ώρες φεύγει το τελευταίο σκάφος, και προσπαθεί να την πείσει να φύγουν.

    Το πρωτότυπο σενάριο έχουν γράψει οι Charles Spano (Embers) και Clay Jeter & Will Basanta (Jess + Moss), με τον Jonathan Helpert (House of Time) να σκηνοθετεί. 

    Πολλά νεαρά και μη αναγνωρισμένα ονόματα βλέπω και φοβάμαι.

    Πρωταγωνιστούν οι Margaret Qualley (The Nice Guys), Anthony Mackie (Detroit).

    Το IO θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικάνικο Netflix σε λίγες ημέρες, στις 18 Ιανουαρίου, όμως η απουσία ενός ελληνικού trailer μας κάνει να αμφιβάλλουμε αν και εμείς θα το δούμε την ίδια ημέρα.
    Ελπίζουμε για το καλύτερο..

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: IO trailer: Η Margaret Qualley είναι η τελευταία ελπίδα της Γης (...και του Netflix;) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top