F Το θρυλικό κογιότ τα βάζει με την εταιρία που του κάνει τη ζωή δύσκολη, στη νέα υβριδική ταινία των Looney Tunes! - FilmBoy Το θρυλικό κογιότ τα βάζει με την εταιρία που του κάνει τη ζωή δύσκολη, στη νέα υβριδική ταινία των Looney Tunes! - FilmBoy
  • Latest News

    Το θρυλικό κογιότ τα βάζει με την εταιρία που του κάνει τη ζωή δύσκολη, στη νέα υβριδική ταινία των Looney Tunes!


    Μπορεί τα Looney Tunes να μην έχουν τη δυναμική στα σημερινά παιδιά, όμως είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο brand που η Warner Bros συνεχίζει να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο.

    Ένας απ' αυτούς είναι και οι υβριδικές κινηματογραφικές ταινίες, στις οποίες αληθινοί ηθοποιού συνυπάρχουν με τους αγαπημένους ήρωες, ωστόσο τόσο το Space Jam όσο και το Looney Tunes: Back in Action δεν ήταν αυτό που περιμέναμε.

    Πάνω από 15 χρόνια μετά τη τελευταία τους απόπειρα, η Warner φαίνεται πως ξαναδίνει στο είδος μια δεύτερη ευκαιρία και εκτός του Space Jam 2 που έχει ήδη ολοκληρώσει γυρίσματα και θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2021, στα σκαριά φαίνεται πως έχει και ένα δεύτερο φιλμ, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον πιο αγαπημένο μας κακό, τον Wile E. Coyote.

    Το Coyote vs. Acme λοιπόν αναμένεται να φέρει αντιμέτωπο τον άτυχο κυνηγό του Road Runner με την εταιρία Acme που του προμηθεύει όλα τα gadgets, τα οποία εντελώς τυχαία μοιάζουν να δυσλειτουργούν ακριβώς τη (α)κατάλληλη στιγμή!

    Το σενάριο έχουν γράψει οι τηλεοπτικοί Jon και Josh Silberman (It's Always Sunny in Philadelphia), ενώ στη παραγωγή βρίσκουμε τους Chris McKay και Dan Lin των The Lego Movies.
    Για τη θέση του σκηνοθέτη φημολογήθηκε αρχικά ο David Soren (Turbo), όμως τελικά σε αυτή θα κάτσει ο Dave Green (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows).

    Τα ονόματα δε προκαλούν ιδιαίτερη αισιοδοξία και ελπίζουμε το Coyote vs. Acme να μη καταλήξει ακόμα μια ταινία που θα θέλουμε να ξεχάσουμε.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το θρυλικό κογιότ τα βάζει με την εταιρία που του κάνει τη ζωή δύσκολη, στη νέα υβριδική ταινία των Looney Tunes! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top