F Medical Police trailer: Γιατροί που πολεμούν το έγκλημα στη κωμική σειρά του Netflix! - FilmBoy Medical Police trailer: Γιατροί που πολεμούν το έγκλημα στη κωμική σειρά του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Medical Police trailer: Γιατροί που πολεμούν το έγκλημα στη κωμική σειρά του Netflix!


    Μετά από 7 επιτυχημένες σεζόν, η σειρά Childrens Hospital ολοκληρώθηκε το 2016 (χωρίς να την πάρουμε χαμπάρι, είναι η αλήθεια).
    Εκεί πρωταγωνιστούσαν ο Rob Corddry και ο John Cena ανάμεσα σε άλλους.

    Το 2020, οι δημιουργοί της σειράς (Krister Johnson, David Wain, Rob Corddry και Jonathan Stern) φέρνουν στο Netflix μια νέα κωμική σειρά με γιατρούς-αστυνομικούς (;), με τίτλο Medical Police και με πρωταγωνιστές τους λιγότερο γνωστούς πρωταγωνιστές του Childrens Hospital, Erinn Hayes και Rob Huebel.

    Πρόκειται για μια σειρά 10 επεισοδίων που ακολουθεί δύο Αμερικανούς γιατρούς (Hayes και Huebel) που σώζουν ζωές και καταπολεμούν το έγκλημα. 
    Το έγκλημα, στην περίπτωση αυτή είναι ένας "ιός που απειλεί τον πολιτισμό", για τον οποίο πρέπει να βρεθεί μια θεραπεία. 
    Δηλαδή, δεν μιλάμε για το έγκλημα με την κυριολεκτική έννοια της λέξης.
    Ωστόσο, οι ίδιοι αναφέρονται στον εαυτό τους ως ‘cool, crime-fighting doctors’.

    Στο Medical Police εμφανίζεται και ο Craig Robinson και Jason Schwartzmen, οπότε μην αποκλείσετε και την εμφάνιση του ίδιου του Rob Corddry.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Ιανουαρίου 2020.
    Σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Medical Police trailer: Γιατροί που πολεμούν το έγκλημα στη κωμική σειρά του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top