F Review: Τα Χελωνονιντζάκια 2 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows - FilmBoy Review: Τα Χελωνονιντζάκια 2 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Τα Χελωνονιντζάκια 2 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows




    Τα τέσσερα γνωστά Χελωνονιντζάκια μπαίνουν σε μεγάλες περιπέτειες, όταν ο Σρέντερ δραπετεύει και ενώνει τις δυνάμεις του με τον πανίσχυρο Κράνγκ, που έρχεται από μία άλλη διάσταση, για να κατακτήσει...τον κόσμο.

    Στην παρέα των κακών προστίθενται και οι μεταλλαγμένοι Ρόκστέντι και Μπίμποπ που γίνονται τα επικίνδυνα τσιράκια του Σρέντερ, έτοιμα να φέρουν εις πέρας κάθε βρωμοδουλειά που τούς αναθέτει. 

    Φυσικά το σενάριο είναι προσχηματικό και αφελές, αλλά για να είμαστε και δίκαιοι, πόσα να συμμαζέψει κι ο σεναριογράφος, όταν καλείται να αναμασήσει ένα ούτως ή άλλως αλλοπρόσαλλο concept των 80’s.

    Όσοι είναι γύρω στα τριάντα, θα θυμούνται με νοσταλγία εκείνα τα καρτούν που συντρόφευαν τα παιδικά τους χρόνια (μεταξύ αυτών και εγώ) και αποτελούσαν έναυσμα για παιχνίδια και γέλια! 

    Σε live action, όμως, και μάλιστα μετά το απαραίτητο ρετουσάρισμα για να έρθει στα σημερινά δεδομένα ο μύθος, τα Χελωνονιντζάκια δεν μπορούν να σταθούν με τίποτα.



    Υπάρχουν αρκετές εντυπωσιακές σκηνές δράσεις, καταστροφής, κασκαντεριάς και λοιπών Michael Bay στοιχείων, αλλά δεν μπορεί κανείς να το δει ούτε καν σαν μία απενοχοποιημένη cult διασκέδαση. 

    Το όλο αποτέλεσμα με τις ανεκδιήγητες «ερμηνείες», την Laura Linney (Mr. Holms) να μοιάζει σαν τη μύγα μες στο γάλα και τη Megan Fox (Teenage Mutant Ninja Turtles) να περιφέρει το σεξ απίλ της, τους χοντροκομμένους και χιλιοειπωμένους διαλόγους και την αβάσταχτη ελαφρότητα της ταινίας, δεν μπορεί να σωθεί από τα εξαιρετικά ειδικά εφφέ.

    Εν ολίγοις, θα ήταν καλύτερα αν τα πάλαι ποτέ αγαπημένα μας Χελωνονιντζάκια παρέμεναν “in the shadows”…

    Στους κινηματογράφους από 2 Ιουνίου.

    Γιώργος Κόνιαρης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Τα Χελωνονιντζάκια 2 - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top