F 6 Below: Miracle on the Mountain trailer: Ο Josh Hartnett αποκλεισμένος στα χιόνια - FilmBoy 6 Below: Miracle on the Mountain trailer: Ο Josh Hartnett αποκλεισμένος στα χιόνια - FilmBoy
  • Latest News

    6 Below: Miracle on the Mountain trailer: Ο Josh Hartnett αποκλεισμένος στα χιόνια


    Ο Josh Hartnett έκανε πρόσφατα μία από τις καλύτερες δουλειές της καριέρας του, το Penny Dreadfull.
    Δεδομένου ότι η σειρά του Showtime ολοκληρώθηκε, ο ηθοποιός γυρίζει τώρα κάποιες κινηματογραφικές ταινίες, με πρώτη το 6 Below: Miracle on the Mountain, ένα δράμα επιβίωσης στο χιόνι, σκηνοθετημένο από τον Scott Waugh των Act of Valor και Need for Speed.

    O Josh Hartnett είναι ένας πρώην παίκτης του χόκεϊ, που καταλήγει να αγωνίζεται για τη ζωή του όταν μια βίαιη χιονοθύελλα τον παγιδεύει για οκτώ ημέρες στα χιονισμένα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. 
    Όταν μένει μόνος και πλησιάζει τον θάνατο, αρχίζει να κοιτάζει το παρελθόν, να παλεύει με τους δαίμονες του και ίσως να ξαναβρίσκει την πίστη του. 

    Στο trailer που κυκλοφόρησε, υπάρχει μια σκηνή όπου ο Hartnett φωνάζει ‘Τι θέλεις από μένα;’, ακριβώς το ίδιο που φώναξε ο Liam Neeson στο The Grey.
    Επίσης, το 6 Below βγαίνει δύο εβδομάδες πριν το άλλο survival, The Mountain Between Us, το οποίο όμως έχει και καλύτερο cast (Kate Wislet, Idris Elba) και μεγαλύτερη διανομή στην Αμερική.

    Στο cast βρίσκουμε και τη Mira Sorvino, τη Sarah Dumont και τον πιτσιρικά Kale Culley που παίζει το χαρακτήρα του Hartnett όταν ήταν μικρός.
    Από 13 Οκτώβρη στους αμερικάνικους κινηματογράφους.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 6 Below: Miracle on the Mountain trailer: Ο Josh Hartnett αποκλεισμένος στα χιόνια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top