F Οι αδερφές Fanning για πρώτη φορά μαζί στο "Αηδόνι" της Kristin Hannah! - FilmBoy Οι αδερφές Fanning για πρώτη φορά μαζί στο "Αηδόνι" της Kristin Hannah! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι αδερφές Fanning για πρώτη φορά μαζί στο "Αηδόνι" της Kristin Hannah!


    Η Dakota ήταν ΤΟ wonderkid των 00's, και παρότι δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε, αφήνει το στίγμα της σε κάθε της εμφάνιση με πιο πρόσφατη το μικρό ρόλο στο Once Upon a Time in Hollywood και τη συμμετοχή στη σειρά The Alienist.

    Η Elle ήρθε στα μουλωχτά ως η μικρή αδερφή και χωρίς καν να το καταλάβουμε, ήδη θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της, σπάζοντας τα κοντέρ όταν σε ηλικία μόλις 20 ετών συμπεριλήφθηκε στη κριτική επιτροπή του φεστιβάλ των Καννών!

    Οι αδερφές Fanning δε συνεργάστηκαν ποτέ, με εξαίρεση την συνύπαρξή τους στο I Am Sam δίπλα στον Sean Penn, υποδυόμενες τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετικές ηλικίες, προφανώς χωρίς έχουν κοινές σκηνές. 

    Ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει...

    Οι Dakota Fanning και οι Elle Fanning συμφώνησαν να συμπρωταγωνιστήσουν στη κινηματογραφική διασκευή του The Nightingale, του best-seller μυθιστορήματος της Kristin Hannah, τα δικαιώματα του οποίου αγόρασε η TriStar Pictures.

    Η ιστορία μας πηγαίνει στη Γαλλία του 1939 και στο μικρό χωριό Καριβό, και μας παρουσιάζει την ιστορία των αδερφών Vianne και Isabelle που προσπαθούν να επιβιώσουν στα πρώτα χρόνια της ναζιστικής κατοχής, με τις ζωές τους να τις οδηγούν σε τελείως διαφορετικά μονοπάτια.


    Η ειρωνεία της είδησης, είναι πως οι δύο αδερφές πριν λίγους μήνες σε συνέντευξή τους είχαν δηλώσει πως δεν συνεργάστηκαν μέχρι σήμερα γιατί όλες οι προτάσεις που είχαν τις ήθελαν να υποδυθούν τις αδερφές και αυτό ήταν κάτι που καμιά τους δεν ήθελε... busted!

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε η Dana Stevens (Safe Haven), ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα θα κάτσει η Melanie Laurent (Galveston).

    Τα γυρίσματα του The Nightingale αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι αδερφές Fanning για πρώτη φορά μαζί στο "Αηδόνι" της Kristin Hannah! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top