F The Dead Lands trailer: Νεοζηλανδική μυθολογία και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες στη νέα σειρά του AMC - FilmBoy The Dead Lands trailer: Νεοζηλανδική μυθολογία και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες στη νέα σειρά του AMC - FilmBoy
  • Latest News

    The Dead Lands trailer: Νεοζηλανδική μυθολογία και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες στη νέα σειρά του AMC


    Πιθανόν να είχε πέσει στα χέρια σας, πριν περίπου πέντε χρόνια η ταινία The Dead Lands, μια περιπέτεια δράσης Νεοζηλανδικής παραγωγής, που τότε ήταν και η επίσημη πρόταση της χώρας για τα Όσκαρ. 
    Μπορεί τελικά να μη τα κατάφερε να μπει στη 5άδα, ούτε να πήρε ιδιαίτερα αξιόλογες κριτικές μεταξύ μας, όμως αποτέλεσε μια αξιοσημείωτη επιτυχία για μια μικρή χώρα σαν τη Νέα Ζηλανδία, με τους παραγωγούς να βρίσκουν τη φόρμουλα και τους κατάλληλους συνεργάτες για να τη μεταφέρουν και να την αναπτύξουν στη μικρή οθόνη.

    Η ομότιτλη σειρά μας συστήνει τον Waka, έναν δολοφονημένο πολεμιστή Maori που επιστρέφει στο κόσμο των ζωντανών για να λογοδοτήσει για τις αμαρτίες του. 

    Όμως ο κόσμος ο οποίος βρίσκει είναι τελείως διαφορετικός από εκείνον που άφησε, με τα όρια μεταξύ Ζωής και Μετά Θάνατον Ζωής να έχουν διασπαστεί και τα πνεύματα των νεκρών να κυκλοφορούν και να κυνηγούν τους ζωντανούς. 
    Με τη βοήθεια της Mehe, θα ζητήσουν τη βοήθεια των προγόνων τους για να ανακαλύψουν ποιος "έσπασε τον κόσμο" και πως μπορούν να τον ξαναφτιάξουν πριν είναι πολύ αργά.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Glenn Standring, που ήταν και ο σεναριογράφος της ταινίας, ενώ τη καρέκλα του σκηνοθέτη μοιράζονται οι Michael Hurst (Spartacus: Blood and Sand) και Peter Burger.

    Η μίξη των πανέμορφων τοπίων, της μυθολογίας των Maori, της παραδοσιακής πολεμικής τέχνης Mau Rākau, με στοιχεία μεταφυσικού τρόμου μοιάζει αρκετά ενδιαφέρουσα με τα 8 επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου στην υπηρεσία Shudder του AMC.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dead Lands trailer: Νεοζηλανδική μυθολογία και παραδοσιακές πολεμικές τέχνες στη νέα σειρά του AMC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top