F Richard Jewell trailer: Ήρωας ή τρομοκράτης; Ο Clint Eastwood σκηνοθετεί μια εξοργιστική αληθινή ιστορία! - FilmBoy Richard Jewell trailer: Ήρωας ή τρομοκράτης; Ο Clint Eastwood σκηνοθετεί μια εξοργιστική αληθινή ιστορία! - FilmBoy
  • Latest News

    Richard Jewell trailer: Ήρωας ή τρομοκράτης; Ο Clint Eastwood σκηνοθετεί μια εξοργιστική αληθινή ιστορία!


    Μπορεί να μην ήταν κάτι τόσο εξαίρετο, όμως η ενδιαφέρουσα ιστορία σε συνδυασμό με την επιστροφή του και μπροστά από τη κάμερα, έκανε το The Mule μια αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία και, μόλις ένα χρόνο μετά, η νέα ταινία του Clint Eastwood είναι έτοιμη να εισβάλει στις σκοτεινές αίθουσες.

    Ο Richard Jewell ήταν ένα παιδί μιας μικροαστικής οικογένειας από την Georgia, που είχε όνειρο να μπει στην αστυνομία, όμως δεν τα είχε καταφέρει. 

    Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα το 1996 εργαζόταν ως σεκιουριτάς στο Centennial Olympic Park όπου λάμβαναν χώρα μεγάλες παράλληλες εκδηλώσεις. 
    Το βράδυ της 27ης Ιουλίου είχε προγραμματιστεί μια συναυλία των Jack Mack and the Heart Attack με εκατοντάδες κόσμου να βρίσκεται συγκεντρωμένος εκεί. 
    Ο Richard εντοπίζει έναν σάκο κρυμμένο κάτω από τις κερκίδες και όταν τον ανοίγει, βλέπει τρεις εκρηκτικούς μηχανισμούς. 
    Χωρίς να χάσει χρόνο, αρχίζει την εκκένωση και ειδοποιεί το FBI. 
    Μόλις 3 λεπτά αργότερα, γίνεται η μεγάλη έκρηξη, η οποία χάρη στις ενέργειες του Richard έχει ως αποτέλεσμα μονάχα έναν νεκρό και περίπου εκατό τραυματίες. 

    Όλοι συμφωνούν πως αν ο Richard δεν είχε δράσει, θα γινόταν μακελειό και ανακηρύσσεται ήρωας. 
    Όχι όμως για πολύ αφού η κυβέρνηση και τα media, στην αναζήτηση του βομβιστή υποψιάζονται πως ήταν ο ίδιος ο Jewell που τοποθέτησε τις βόμβες, ώστε να τις βρει και να ηρωοποιηθεί. 
    Το όνομά του κηλιδώνεται, κατηγορείται άμεσα ή έμμεσα από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του να μη τον βοηθάει στην υπεράσπιση, οδηγώντας τον στις αίθουσες ανάκρισης του FBI.

    Την απίστευτη αυτή ιστορία έκανε σενάριο ο Billy Ray (Secret in Their Eyes) με τον Clint Eastwood να αναλαμβάνει -τελικά- τη σκηνοθεσία μετά τους Paul Greengrass και Ezra Edelman που ήταν αρχικά υποψήφιοι.

    Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Paul Walter Hauser (I, Tonya) και δίπλα του θα δούμε τους Sam Rockwell (Vice), Jon Hamm (Bad Times at the El Royale), Kathy Bates (On the Basis of Sex) και Olivia Wilde (A Vigilante).

    Το Richard Jewell θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στα μέσα Δεκεμβρίου (ώστε να προλάβει και το οσκαρικό deadline), ενώ στα μέρη μας θα το δούμε περίπου ένα μήνα μετά στις 16 Ιανουαρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Richard Jewell trailer: Ήρωας ή τρομοκράτης; Ο Clint Eastwood σκηνοθετεί μια εξοργιστική αληθινή ιστορία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top