F On the Basis of Sex trailer: Η Felicity Jones μάχεται στις δικαστικές αίθουσες για τα δικαιώματα των γυναικών - FilmBoy On the Basis of Sex trailer: Η Felicity Jones μάχεται στις δικαστικές αίθουσες για τα δικαιώματα των γυναικών - FilmBoy
  • Latest News

    On the Basis of Sex trailer: Η Felicity Jones μάχεται στις δικαστικές αίθουσες για τα δικαιώματα των γυναικών


    Μόλις μπήκαμε στο 2ο μισό του έτους και αυτό σημαίνει δύο πράγματα, πρώτον ότι έχουμε ακόμη μπροστά μας σχεδόν δύο μήνες κόλασης, συγγνώμη καλοκαιριού ήθελα να πω, και δεύτερον ότι σιγά-σιγά ξεκινάει η αποκάλυψη των ταινιών που θα διεκδικήσουν ή τουλάχιστον ευελπιστούν να διεκδικήσουν τα φετινά Όσκαρ. 

    Το On the Basis of Sex μοιάζει να είναι μία απ’ αυτές…
    Η ταινία μας διηγείται τη ζωή της Ruth Bader Ginsburg, μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, μία από τις μόλις 4 γυναίκες που έχουν φτάσει σε αυτό το αξίωμα, επικεντρώνοντας στην έναρξη της καριέρας της και στο πόσο πολέμησε για την αλλαγή της νομοθεσίας υπέρ των γυναικείων δικαιωμάτων.

    Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η βετεράνος πια Mimi Leder, μια σκηνοθέτιδα που έχει μεγαλύτερες επιτυχίες στα τηλεοπτικά της καθήκοντα (The Leftovers, ER) παρά στα κινηματογραφικά (Deep Impact, The Peacemaker).

    Πρωταγωνιστούν οι Felicity Jones (Rogue One), Armie Hammer (Call Me by Your Name), Justin Theroux (The Girl on the Train) και η Kathy Bates.
    Η ταινία “μυρίζει” βραβειοθηρία, με την επιλογή της ημέρας των Χριστουγέννων για πρεμιέρα να μας το κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο. 
    Από το trailer πάντως, δε μπορούμε να πούμε ότι ενθουσιαστήκαμε…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: On the Basis of Sex trailer: Η Felicity Jones μάχεται στις δικαστικές αίθουσες για τα δικαιώματα των γυναικών Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top