F A Vigilante trailer: Η Olivia Wilde υπερασπίζεται κακοποιημένες γυναίκες στο δυνατό δράμα εκδίκησης - FilmBoy A Vigilante trailer: Η Olivia Wilde υπερασπίζεται κακοποιημένες γυναίκες στο δυνατό δράμα εκδίκησης - FilmBoy
  • Latest News

    A Vigilante trailer: Η Olivia Wilde υπερασπίζεται κακοποιημένες γυναίκες στο δυνατό δράμα εκδίκησης


    Η προσθήκη της στο βασικό cast του House M.D. της χάρισε μια ευκαιρία για μια κινηματογραφική καριέρα, την οποία αρχικά έδειξε να αξιοποιεί, όμως πολύ γρήγορα αυτή ξεθώριασε. 
    Η Olivia Wilde μπορεί να μην είναι πια στην κινηματογραφική επικαιρότητα όμως παραμένει μια αρκετά αξιόλογη ηθοποιός και στη νέα της ταινία A Vigilante το αποδεικνύει.

    Σε αυτή υποδύεται την Sadie, μια νεαρή γυναίκα που μετά από μια τραυματική εμπειρία αποφασίζει να γίνει προστάτης και εκδικητής των γυναικών που δέχονται κακοποίηση.

    Παρότι ούτε η σύνοψη ούτε το trailer αποκαλύπτουν περισσότερα, είναι εμφανές πως η ταινία εξελίσσεται περισσότερο ως ψυχολογικό θρίλερ παρά ως μια παραδοσιακή ταινία εκδίκησης.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι η πρωτοεμφανιζόμενη Sarah Daggar-Nickson.

    Το A Vigilante έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο SXSW και πήρε πολύ καλές κριτικές ειδικά για την ερμηνεία της Wilde και το Μάρτιο θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Vigilante trailer: Η Olivia Wilde υπερασπίζεται κακοποιημένες γυναίκες στο δυνατό δράμα εκδίκησης Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top