F Motherless Brooklyn trailer: Ο Edward Norton γράφει, σκηνοθετεί και αναζητά το δολοφόνο του Bruce Willis! - FilmBoy Motherless Brooklyn trailer: Ο Edward Norton γράφει, σκηνοθετεί και αναζητά το δολοφόνο του Bruce Willis! - FilmBoy
  • Latest News

    Motherless Brooklyn trailer: Ο Edward Norton γράφει, σκηνοθετεί και αναζητά το δολοφόνο του Bruce Willis!


    Είναι κοινό μυστικό πως ο Edward Norton δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας για να συνεργαστείς, γι' αυτό άλλωστε δεν είχε και την καριέρα που όλοι περιμέναμε. 
    Με εξαίρεση τη μικρή του εμφάνιση στο Collateral Beauty και κάποια animation στα οποία δάνεισε τη φωνή του, έχουμε να τον δούμε σχεδόν 5 χρόνια από τα Birdman και The Grand Budapest Hotel, όμως φαίνεται πως δεν έχασε το καιρό του αφού ετοίμαζε ένα δυναμικό comeback και μάλιστα σε τετραπλό ρόλο με το Motherless Brooklyn.

    Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Jonathan Lethem, η ταινία μας πάει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '50, εκεί όπου ζει ο Lionel Essrog, ένας άνδρας με σύνδρομο Τουρέτ και φωτογραφική μνήμη. 

    Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του αδυνατεί να βρει τη θέση του στη κοινωνία, όμως ο ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Frank Minna τον παίρνει υπό την προστασία του, και του δίνει σκοπό στη ζωή. 
    Μέχρι που κατά τη διάρκεια μιας δουλειάς, ο Minna δολοφονείται και είναι στα χέρια του Essrog να βρει τον ένοχο.

    Τα δικαιώματα του βιβλίου αγόρασε ο Norton το μακρινό 1999, αμέσως μετά το American History X, φαίνεται όμως πως δεν το έβαλε και στις πρώτες του προτεραιότητες, αφού χρειάστηκε να φτάσουμε στα 2012 για να ανακοινώσει πως ολοκλήρωσε τη συγγραφή του σεναρίου και ακόμα δεν ήταν σίγουρος αν έπρεπε να αναλάβει και τη σκηνοθεσία, κάτι που τελικά συνέβη.

    Έχοντας λοιπόν τετραπλό ρόλο, του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη, του παραγωγού και του πρωταγωνιστή, το Motherless Brooklyn, το 2018 κατάφερε να βρήκε τη χρηματοδότηση από τη νέα MWM Studios (Hell or High Water), μπήκε στο στούντιο και τον Αύγουστο που μας πέρασε έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Telluride, χωρίς να ενθουσιάζει αλλά κερδίζοντας αρκετά καλές κριτικές.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Bruce Willis (Glass), Gugu Mbatha-Raw (Fast Color), Alec Baldwin (Drunk Parents), Willem Dafoe (At Eternity's Gate), Bobby Cannavale (I, Tonya), Cherry Jones (A Rainy Day in New York), Michael Kenneth Williams (Assassin's Creed), Leslie Mann (Blockers), Ethan Suplee (Deepwater Horizon) και Dallas Roberts (Dallas Buyers Club), με τους περισσότερους απ' αυτούς να συμμετέχουν αμισθί, σύμφωνα με τον Norton!

    To Motherless Brooklyn βγήκε στην Αμερική τη περασμένη εβδομάδα και δεν πήγε ιδιαίτερα καλά

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Motherless Brooklyn trailer: Ο Edward Norton γράφει, σκηνοθετεί και αναζητά το δολοφόνο του Bruce Willis! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top